Εκτός και ο Χολέμπας από την Εθνική

από AllAboutARIS

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Εθνική ενόψει Φινλανδίας και Βόρειας Ιρλανδίας, καθώς ο Χολέμπας βγήκε νοκ άουτ. Ο Γιαννούλης στη θέση του.

Την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία, ξεκινάει σήμερα η Εθνική Ελλάδος, με τους διεθνείς να συγκεντρώνονται σήμερα το πρωί και το απόγευμα να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση. Μάλιστα, αυτή θα είναι ανοιχτή, τόσο για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όσο και για τον φίλαθλο κόσμο, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους Έλληνες παίκτες.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσεις στις 6 το απόγευμα, ενώ εκτός ομάδας έμεινε ο Χολέμπας ο οποίος αποκόμισε ένα μυικό τραυματισμό στο χτεσινό ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους. Τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή για τους αγώνες με την Φινλανδία και την Β. Ιρλανδία. Όσο για τον Κονέ, ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από τις εξετάσεις του και τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασιστεί, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα