Η φόρμουλα της δημιουργίας και τα ερωτηματικά μπροστά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο βαθμός πληρότητας των επιλογών του Άκη Μάντζιου αυξήθηκε τα τελευταία 24ωρα και αυτόματα δημιουργεί καλύτερες συνθήκες για την αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, αυτή επηρεάζεται τόσο από την καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπαντού Εντιαγέ όπως και από τις σκέψεις σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Μαντσίνι και Λόπεθ.

Η επιλογή του Μάντζιου θα είναι ρυθμιστής για το τοπίο μεσοεπιθετικά, όπως και η αξιοποίηση των Μπερτόγλιο-Εντιαγέ, με τον πρώτο να “παίζει” ως επιλογή ακόμα και για τα εξτρέμ, εκτός εάν ο Λόπεθ ξεκινήσει και ο Μαντσίνι μετατοπιστεί στα πλάγια.

Ο Τζέγκο είναι επίσης υποψήφιος για τα χαφ, όπως και ο Ματίγια αλλά και ο Εντιαγέ, αναλόγως που θα χρησιμοποιήσει τον Μπερτόγλιο ο Μάντζιος, οι επιλογές του οποίου περιστρέφονται γύρω και από την κατάλληλη φόρμουλα που θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει πιο δημιουργική κόντρα σε μία μαζική άμυνα.

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα πίσω στην άμυνα. Σούντγρκεν-Λούμορ θα είναι στα άκρα της άμυνας και οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς μπροστά από τον Κουέστα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα