"Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω"

από AllAboutARIS

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο προπονείται το τεευταιο χρονικό διάστημα εμ τον ΑΡΗ και δεν κρύβει την επιθυμία να επιστρέψει.

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο προπονείται το τεευταιο χρονικό διάστημα εμ τον ΑΡΗ και δεν κρύβει την επιθυμία να επιστρέψει. Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τους «Κίτρινους» και την Θεσσαλονίκη και τόνισε πως είναι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena :

Για τους λόγους που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη:
«Η γυναίκα μου είναι εδώ στο πανεπιστήμιο και έχει και πολύ καλή ζωή. Είμαι εδώ κάποιες βδομάδες».

Για το πόσο χρονών είναι:
«Είμαι 32 χρονών, έγινα… παππούς! Στον Άρη είχα έρθει το 2007 στα 25».

Για την ομάδα που είχε ο Άρης:
«Είχαμε καλή ομάδα και πολλούς καλούς παίκτες. Πήγα τώρα στο γήπεδο, έχω φίλους εκεί και στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Άρης βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία. Γκιάριο, Κάλβο, Ναφτί, Λαζαρίδης, Κόκε, Χαβίτο είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για τα όσα έζησε στον Άρη:
«Πέρασα καλά εδώ στον Άρη. Δεν ξεχνώ το γκολ με τη Ξάνθη στο 94’. Θυμάμαι αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, την Σαραγόσα, την Ατλέτικο Μαδρίτης και πάρα πολλά άλλα».
Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ήταν καλές ομάδες. Το παιχνίδι ήταν 0-0 και σούταρε και σκόραρε ο Λέτο. Ο κόσμος μας ήταν απίστευτος σε εκείνο το παιχνίδι. Αν είχαμε κερδίσει θα είχαμε μείνει όλοι στην ιστορία».

Για τις σχέσεις του με τον Άρη:
«Έχω πολλούς φίλους στον Άρη και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δεν έκανα προσφυγή αν και έχασα 500.000».

Για το που πήγε μετά τον Άρη:
«Μετά γύρισα στη Μπαία στη Βραζιλία. Καλά πήγα και εκεί. Εκεί είναι το πρώτο σπίτι μου αλλά εδώ η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο».

Για τη Θεσσαλονίκη:
«Μου αρέσει πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Έχω κάποιες συζητήσεις για Α’ εθνική αλλά ακόμα δεν ξέρω που θα πάω».

Για το αν προπονείται:
«Κάθε μέρα κάνω προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου και δεν μπορώ να μην προπονούμαι».

Για την κατάσταση όπου βρίσκεται ο Άρης:
«Είδα πως πάει ο Άρης και στεναχωρήθηκα. Πρέπει η ομάδα να έχει προγραμματισμό, να ανέβει τη Β’ και μετά την Α’. Ο Άρης επιβάλλεται να είναι στη πρώτη κατηγορία».

Για την πιθανότητα να παίξει ξανά στον Άρη:
«Αν μου έρθει μια πρόταση και ο Άρης μπορεί να ανέβει βάσει προγραμματισμού ευχαρίστως θα δεχτώ πρόταση όταν θα είναι η ομάδα στη Β’. Αν δεν υπάρχει προγραμματισμός όμως όχι».

Προτεινόμενα Άρθρα