Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

από AllAboutARIS

Αύριο το απόγευμα ξανά προπόνηση

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Νέο Ρύσιο, εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει: “Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Κλεάνθης Βικελίδης την ερχόμενη Κυριακή (12/10, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Και η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας μας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

** Αύριο αναμένεται ο Δημήτρης Γκίνο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος μέσος της ομάδας μας είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Αλβανίας.

Ανακοίνωση για τις διαπιστεύσεις

Το γραφείο Τύπου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει τους συναδέλφους δημοσιογράφους, που θα καλύψουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση για την έκδοση διαπιστεύσεων, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα τους ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (09/10) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/10) ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 18:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης”.

Προτεινόμενα Άρθρα