Λύση από Stabomania!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το AllAboutARIS αποκαλύπτει πως για μία ακόμα χρονιά, αυτή την φορά με μία μεγάλη χορηγία η γνωστή εταιρία θα συνεργαστεί με τον ΑΡΗ, λύνοντας το πρόβλημα με τον ρουχισμό, μετά από συμφωνία με τον Γιώργο Γαλανό

Εδώ και καιρό και μετά τον υποβιβασμό στην Γ΄ εθνική είχαμε καταγράψει την πρόθεση της Macron να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΑΡΗ. Ο Γιώργος Γαλανός από την πλευρά του όλες αυτές τις μέρες είχε διάφορες επαφές με ενδιαφερόμενους, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση και να λυθούν και προβλήματα της καθημερινότητας που είχαν να κάνουν ακόμα και με τα ρούχα της προπόνησης.

Το πρόβλημα μάλιστα αυτό το οποίο εντάθηκε τις τελευταίες μέρες σε σημείο να είναι οριακή η κατάσταση και τους παίκτες να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ακόμα και…περσινές εμφανίσεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιώργος Γαλανός-όπως είχε υποσχεθεί- ήρθε σε συμφωνία με την γνωστή εταιρία STABOMANIA που συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον ΑΡΗ, αλλά φέτος έκανε και αυτή από την πλευρά της την υπέρβαση στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα. Είναι μία από τις εταιρίες για τις οποίες είχε βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Γιώργος Γαλανός. Πλέον οι δυο πλευρές προχώρησαν σε μία πολύ μεγαλύτερη συμφωνία και η STABOMANIA θα αναλάβει συνολικά την ένδυση της ομάδας όχι μόνο σε επίπεδο της πρώτης ομάδας με ότι κρίνεται απαραίτητο (3 εμφανίσεις, ανάμεσα τους και η επετειακή των 100 ετών που έχει ήδη σχεδιαστεί), αλλά και της ομάδας που προέκυψε από την ένωση Κ19 και Κ17 και θα μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ φέτος.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΡΗΣ θα βγει διπλά ωφελημένος γιατί δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει κάποιο ποσό για την αγορά όλου του απαραίτητου ρουχισμού( στολές αγώνων, στολές προπόνησης και ότι άλλο απαιτείται μπλουζάκια, Τ-shirt κτλ). Αντιθέτως υπήρξε συμφωνία του Γιώργου Γαλανού για προβολή, της εταιρίας στο Κλεάνθης Βικελίδης (πιθανότατα στα πέταλα του γηπέδου).

Έτσι και το πρόβλημα με την ένδυση λύνεται, αλλά και πολλαπλά οφέλη θα έχει τόσο η ομάδα, όσο και φυσικά μία εταιρία, όπως η STABOMANIA, που στέκεται αρωγός σε μία δύσκολη καμπή για τον σύλλογο και πρέπει να τύχει ανάλογης συμπεριφοράς από τον κόσμο του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα