Τζιφόπουλος: “Συζήτηση, όχι πρόταση”

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Συζήτηση με Τζιφόπουλο για αξιολόγηση της εμπειρίας του, χωρίς όμως να μπει η πλευρά του Γιώργου Γαλανού στην διαδικασία πρότασης για ανάληψη της θέσης του γενικού αρχηγού

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΑΡΗ. Σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν έχει κληθεί να υπηρετήσει από διάφορα πόστα τον ΑΡΗ. Υπήρξε σήμερα η φημολογία ότι ο Γιώργος Γαλανός του έκανε πρόταση για να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το AllAboutARIS όπως κάνει πάντα δεν μπήκε απλά στην διαδικασία του copy paste, αλλά έκανε ρεπορτάζ.

Επικοινώνησε με τον ίδιο τον Γιάννη Τζιφόπουλο που τόνισε ότι δεν υπήρξε κάποια πρόταση από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού για την συγκεκριμένη θέση, αλλά μία συζήτηση σε γενικό πλαίσιο αναφορικά με τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες μίας τέτοιας θέσης. Η εμπειρία του Γιάννη Τζιφόπουλου είναι πολύ μεγάλη, ειδικά στην συγκεκριμένη θέση και φυσικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οικογένειάς του όπως είπε χαρακτηριστικά στο AllAboutARIS: “Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία συζήτηση με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, αλλά κακώς σημειώθηκε ότι μου έγινε πρόταση για να αναλάβω την θέση του γενικού αρχηγού. Ο ΑΡΗΣ είναι η οικογένειά μου και φυσικά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση αναφορικά με την πολύ ευαίσθητη θέση του Γενικού Αρχηγού, αλλά με βάση την αξιολόγηση εμπειριών και όχι ανάληψης καθηκόντων από την πλευρά μου. Αν μελλοντικά υπάρξει κάποια πρόταση προφανώς και δεν είναι θέμα που θα το κρίνω εγώ, αλλά σε κάθε περίπτωση πάντα θα είμαι στην διάθεση της οικογένειας του ΑΡΗ, της οικογένειάς μου δηλαδή για να συζητήσουμε το οτιδήποτε”.

Προτεινόμενα Άρθρα