Σήμερα και αύριο η διάθεση για τα καρτελάκια

από AllAboutARIS

Την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους το καρτελάκι της σεζόν θα έχουν από σήμερα οι φίλοι του ΑΡΗ. Έτσι μπήκε ένα τέλος στην αγωνία τους.

Την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους το καρτελάκι της σεζόν θα έχουν από σήμερα οι φίλοι του ΑΡΗ. Έτσι μπήκε ένα τέλος στην αγωνία τους. Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις ώρες παραλαβής

“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 είναι έτοιμα και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 10/10) από τις 17:00 έως τις 21:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.
Τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων θα διατίθενται επίσης το Σάββατο (11/10) από τις 10:00 έως τις 19:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης, ενώ την Κυριακή (12/10) από τις 11:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, επί της οδού Παπαναστασίου.
Για την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του πακέτου εισιτηρίων ή της Αστυνομικής ταυτότητας.

Προτεινόμενα Άρθρα