Κάθε παιχνίδι και καλύτερος

από AllAboutARIS

Ποιες ήταν οι διαπιστώσεις του Έλληνα τεχνικού για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας και πότε θα δούμε την ομάδα έτσι όπως την θέλει.

Για τον ΑΡΗ, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου δυο ήταν τα ζητούμενα. Το ένα η κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να επανέρθει η ηρεμία και το δεύτερο η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας έπειτα και από τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Το πρώτο έστω και δύσκολα επιτεύχθηκε και ο ΑΡΗΣ πάει με ηρεμία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που ακολουθεί. Στο δεύτερο έγινε εμφανές ότι με τους καινούργιους παίκτες ο ΑΡΗΣ έχει αποκτήσει περισσότερες επιλογές στην επίθεση που κάνουν πιο παραγωγικό το παιχνίδι του.

Πόι και Παπαδόπουλος πιο πολύ και λιγότερο ο Προβατίδης προσαρμόστηκαν άμεσα στις απαιτήσεις της τακτικής του Καλαϊτζίδη και μαζί με τον Σουνά που βρήκε επιτέλους συμπαραστάτες, έκαναν το παιχνίδι του ΑΡΗ πιο όμορφο και πιο γρήγορο. Υπήρχαν βέβαια και αδύναμα σημεία όπως το ότι δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιουργήθηκαν ώστε να φύγει και το άγχος και μια μικρή δυσλειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θεωρεί ότι ο ΑΡΗΣ από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, δηλώνει ικανοποιημένος από το ότι οι παίκτες του έβγαλαν σε ένα μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης, αυτά που τους ζητάει και κυρίως ότι προσπαθούν πάντα να παίξουν με την μπάλα κάτω και εκφράζει την βεβαιότητα ότι σε ένα μήνα αυτή η ομάδα θα φέρει αποκλειστικά τη δική του σφραγίδα. Το ζήτημα είναι μέχρι τότε να μην έχει άλλες απώλειες.

Προτεινόμενα Άρθρα