Η ισχύς εν τη ενώσει!

από AllAboutARIS

Σε ποιους πρότεινε ο Όμηρος Φωτιάδης να συμμετέχουν σε ένα διευρυμένο Δ.Σ.

Ως γνωστόν αύριο Πέμπτη εκδικάζεται η κύρια αίτηση για τον διορισμό διοίκησης στον ΑΣ με εξάμηνη θητεία πλέον, καθώς μέχρι και αύριο ισχύει η προσωρινή διαταγή. Η πρόθεση του ΑΣ όπως αποφασίστηκε είναι όσοι έχουν απομείνει στο υπάρχον συμβούλιο να… ενισχυθούν και με άλλους αρειανούς παράγοντες και να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Τάσο Οικονόμου.

Χθες αναφέραμε την πρόθεση να εισέλθουν στον συμβούλιο οι κ.κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο κ. Χατζής και ο κ. Ιωάννου από την ΚΜΑ καθώς και τη διάθεση εμπλοκής που δείχνει ο Γιάννης Ψηφίδης, αλλά και την σημασία συμμετοχής έμπειρων παραγόντων στα του ΑΣ, όπως ο Τάσος Δεσύπρης.Επίσης ακούγονται τα ονόματα των Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και Βαγγέλη Αγγελούση,επίσης με εμπειρία στον ερασιτέχνη.

Από ότι φαίνεται την ανάγκη για ενότητα, αλλά και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να περισσεύει στον ΑΡΗ αντιλήφθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ κ. Όμηρος Φωτιάδης που χθες κάλεσε άπαντες να συμμετέχουν σε ένα διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο που θα ζητήσει καταρχήν τη νομιμοποίησή του από το δικαστήριο αύριο και στην συνέχεια όσοι το απαρτίζουν αρχικά θα εκλέξουν Πρόεδρο και θα ορίσουν αρμοδιότητες και στην συνέχεια θα αναλάβουν να… τρέξουν το καράβι και να λύσουν όσα περισσότερα από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Με αυτά τα δεδομένα στην ουσία αυτό που επιχειρείται από τους τωρινούς ιθύνοντες του ΑΣ είναι μία κίνηση ενότητας με στόχο την ισχυροποίηση του συμβουλίου. Και είναι αλήθεια ότι ο μόνος τρόπος αρχικά να επιβιώσει και στην συνέχεια να πατήσει γερά στα πόδια του ο ΑΡΗΣ είναι να ενώσει όλες τους τις δυνάμεις.

Προτεινόμενα Άρθρα