Βγαίνει η νέα διοίκηση

από AllAboutARIS

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή αρκετών από τους υποψήφιους για να συμπληρώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Σήμερα λήγει η προσωρινή διαταγή που χορηγήθηκε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για τον σχηματισμό διοίκησης στον ΑΣ ΑΡΗΣ και θα εκδικαστεί πλέον η κύρια αίτηση. Σπύρος Χριστοφορίδης και Χρήστος Γρόλλιος θα εκπροσωπήσουν νομικά τον ΑΣ προκειμένου να εξασφαλιστεί στην ουσία η συνέχεια του Συμβουλίου (των ανθρώπων που έχουν παραμείνει ουσιαστικά μετά την αποχώρηση του Χ. Παπαγεωργίου και τους ακόλουθους του) σε συνδυασμό με την είσοδο στο συμβούλιο και άλλων παραγόντων.

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχουμε αναφέρει ότι έχουν δεχθεί κρούση και καταρχήν απάντησαν θετικά οι κ.κ. Ψηφίδης, Αλεξανδρίδης, Δεσύπρης (αν και χθες το βράδυ το… ξανασκέφτονταν), Αγγελούσης, Λ. Παπαδόπουλος, Χατζής, Ιωάννου, ενώ το σκέφτεται και ο κ. Κ. Κωνσταντινίδης. Όλοι αυτοί θα προστεθούν σε όσους θα συνεχίσουν από το υπάρχον συμβούλιο με τον κ. Φωτιάδη να σημειώνει ότι λόγω των σημαντικών προβλημάτων μελών της οικογένειας του, θα παραιτηθεί, ενώ την ίδια πρόθεση εξέφρασε και ο κ. Πλαγάκος χωρίς ωστόσο να το πράξει γραπτώς μέχρι και χθες το βράδυ.

Με αυτά τα δεδομένα και ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθεί τελικά η λίστα λίγο πριν την εκδίκαση επί της ουσίας οι νομικοί θα ζητήσουν τον ορισμό της διοίκησης από το Ειρηνοδικείο και στην συνέχεια θα συγκληθεί το συμβούλιο για να οριστούν και οι αρμοδιότητες με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά ακόμα και για την θέση του Προέδρου.

Προτεινόμενα Άρθρα