Μεταθέτει Λιόνη στα δεξιά

από AllAboutARIS

Με εσωτερική μετάθεση θα καλύψει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης το κενό στην θέση του δεξιού μπακ.

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει με την απουσία του λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο ο Νίκος Ψυχογιός, στο δεξί άκρο της άμυνας, αναζητά από χθες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση είναι μεγάλο αφού πλην του Ψυχογιού δεν υπάρχει άλλος κλασικός δεξιός μπακ και έτσι είναι αναγκασμένος να πάει σε… αλχημείες.

Ο νεαρός Ντούγκα που κλήθηκε να καλύψει τη θέση όταν αποχώρησε ο Ψυχογιός στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΡΗ που για τον ίδιο λόγο αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Καλούδη Λεμονή τον οποίο εσχάτως βάζει στη συγκεκριμένη θέση. Η επιλογή του που συνιστά και μια μίνι έκπληξη είναι ο Μίλτος Λιόνης που από τη  αριστερή πλευρά παίρνει μετάθεση για την δεξιά. Από χθες μάλιστα άρχισαν και οι ασκήσεις επί… χόρτου ώστε να δει και στην πράξη αν μπορεί να ανταποκριθεί, γνωρίζοντας ότι είναι μια επιλογή που συνιστά και ένα μικρό ρίσκο.

Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η μια, αναγκαστική αλλαγή. Η δεύτερη αφορά την επίθεση και είναι καθαρά θέμα επιλογής. Ο Καλαιτζίδης, τουλάχιστον με όσα έδειξε χθες ετοιμάζει για παρτενέρ του Μάουρο Πόι τον Παναγιώτη Ατματσίδη που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής ποντάροντας στην μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτει έναντι του Ρένια που… πληρώνει την αστοχία του στο ματς με το Αγιονέρι. Από εκεί και πέρα άλλες αλλαγές στο σχήμα δεν αναμένονται.

Προτεινόμενα Άρθρα