Ο Λιόνης και οι δοκιμές

από AllAboutARIS

Που δείχνει να αμφιταλαντεύεται ο έλληνας τεχνικός και η σχεδόν βέβαιη χρησιμοποίηση του Λιόνη στο δεξί άκρο.

Η διαφαινόμενη απουσία του Νίκου Ψυχογιού από το παιχνίδι της Κυριακής αναγκάζει τον Καλαϊτζίδη να αναζητήσει εκ των έσω τον αντικαταστάτη του στο δεξί άκρο. Δεν είναι και η πιο εύκολη αναζήτηση αφού άλλο κλασικό δεξί μπακ, δεν διαθέτει ο ΑΡΗΣ.

Όπως φάνηκε και χθες πάντως η πρώτη σκέψη του έλληνα τεχνικού παραμένει ο Μίλτος Λιόνης. Ο 24χρονος παίκτης, είναι αριστερός μπακ βέβαια αλλά διαβεβαίωσε τον προπονητή του ότι δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει εφόσον υπάρχει ανάγκη και αν και στη σημερινή δοκιμή ο 57χρονος τεχνικός τον χρησιμοποιήσει εκ νέου τότε θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένος ότι αυτός θα ξεκινήσει στην Ευκαρπία.

Οι άλλες δοκιμές του προπονητή του ΑΡΗ στη χθεσινή προπόνηση αφορούσαν αποκλειστικά την μεσοεπιθετική γραμμή. Ως παρτενέρ του Μάουρο Πόι στην επίθεση χθες χρησιμοποιήθηκαν τόσο ο Παναγιώτης Ατματσίδης όσο και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Η έτερη δοκιμή αφορούσε τη θέση του δεξιού χαφ στην οποία δοκιμάστηκε εκτός του Σταυρόπουλου και ο Ρένια του οποίου άλλωστε είναι η φυσική θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα