Αγωγές από τον Καλαιτζίδη!

από AllAboutARIS

Απίστευτες καταστάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αυτά βέβαια που ακούγονται εδώ και λίγη ώρα στα ερτζιανά δεν έχουν προηγούμενο. Ειπώθηκε, λοιπόν, πώς ο Δημήτρης Καλαιτζίδης επιτέθηκε με μαχαίρι στον Π. Κυμπριχτσή (τον 22χρονο ρεπόρτερ που την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ως προσθήκη στο τμήμα επικοινωνίας, αλλά όπως ο ίδιος σημείωνε θα ήταν ο συνδετικός κρίκος ποδοσφαιρικού τμήματος- διοίκησης) και πώς ο τελευταίος έχει καταθέσει μήνυση κατά του προπονητή.

Μάλιστα διάφοροι…συνάδελφοι παίρνουν θέση για ένα περιστατικό που υπήρξε ανάμεσα στον κ. Καλαιτζίδη και τον Π. Κυμπριχτσή, ενώ στο γραφείο ήταν μόνοι τους. Υπήρξε όντως επεισόδιο ανάμεσα στους δυο, αλλά ο προπονητής διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί μαχαιριών. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δέχθηκε επίθεση λεκτική, αλλά και χειροδικία από τον κ. Κυμπριχτσή και πλέον θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων τον δυσφημούν.

Ποιος ο λόγος της αντιδικίας τους; Οι δημόσιες τοποθετήσεις-αναρτήσεις στο fb, του Π. Κυμπριχτσή και κατά του προπονητή, αλλά και κατά των παικτών, την στιγμή που ο ρόλος του θα ήταν η σύνδεση ανάμεσα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση. Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη, αλλά με παρέμβαση του Γιώργου Γαλανού τότε…θεωρητικά λύθηκαν οι παρεξηγήσεις. Σε καμία των περιπτώσεων όμως δεν ήταν έτσι. 

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι χθες δεν υπήρχε μήνυση κατά του κ. Καλαιτζίδη, αλλά αναφορά στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας και μόνο. Αν σήμερα κατέθεσε μήνυση ή σκοπεύει να το κάνει είναι θέμα φυσικά του κ. Κυμπριχτσή. Και πλέον όπως φαίνεται τον λόγο θα τον έχουν τα δικαστήρια.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον προπονητή του ΑΡΗ. Διέψευσε κατηγορηματικά τα περί μαχαιρωμάτων και σημείωσε ότι ήδη έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της προσωπικότητας του και πώς το συγκεκριμένο θα το τραβήξει μέχρι τέλους και θα αφορά όλους όσους είτε διαδίδουν ψέματα- κατά την άποψή του-αλλά και όσους παρουσιάζουν ως γεγονότα πράγματα που ποτέ δεν συνέβησαν. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στον ΑΡΗ, τα δικαστήρια θα λύσουν και επί προσωπικού τις όποιες διαφορές.   

Προτεινόμενα Άρθρα