Τα έσοδα και έξοδα μέχρι στιγμής

από AllAboutARIS

Ελάχιστη απόκλιση παρουσιάζουν τα έσοδα και τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος τουλάχιστον με βάση τα όσα έχει στα χέρια του ο Α.Σ.

Χθες ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΡΗ Τάσος Οικονόμου υποστήριξε ότι βάσει των παραστατικών που έχει στα χέρια του ο Α.Σ μέχρι σήμερα από τον Γιώργο Γαλανό προκύπτει ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα και ως εκ τούτου, τουλάχιστον προ το παρόν δεν φαίνεται να έχει βάλει χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η «Arena Press» έψαξε και σας παραθέτει περιληπτικά τα μέχρι σήμερα οικονομικά στοιχεία υπό την απαραίτητη υποσημείωση ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα, που όμως δεν έχουν περάσει από το λογιστήριο του Α.Σ.

ΕΞΟΔΑ
1. Σε προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς και φροντιστές του τμήματος έχουν δοθεί 18.380 ευρώ.
2. Σε υπαλλήλους από εννέα Σεπτεμβρίου και έπειτα δόθηκαν 2.750 ευρώ.
3. Στους ποδοσφαιριστές για προκαταβολές δόθηκαν 59.300 ευρώ, ενώ για μισθοδοσίες το δίμηνο Αυγούστου, Σεπτεμβρίου καταβλήθηκε το ποσό 43.665 ευρώ.
4. Σε διάφορα έξοδα (μετακινήσεις, διανυκτερεύσεις, πετρέλαιο, αναλώσιμα, παράβολα δελτίων, διαιτητές κτλ δόθηκαν περίπου 10.000 ευρώ.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την αίρεση ότι ενδέχεται να υπάρχουν και κάποια έξοδα που δεν έχουν περαστεί, μπορεί να είναι λιγότερα και από τα έσοδα.

ΕΣΟΔΑ
Όσον αφορά τα έσοδα που έχει προς στιγμήν ο Αρης το νούμερο με κάποιες μικρές αποκλίσεις φυσικά φθάνει τις 170.000 ευρώ. Πως προκύπτει αυτό;
1. Από τα διαρκείας τα έσοδα που έχουν περαστεί είναι 104.000 ευρώ.
2. Από την εκκαθάριση του αγώνα με την Καστοριά περίπου 32.000 ευρώ ενώ στο δεύτερο εντός έδρας ματς με το Αγιονέρι ήταν περίπου 12.000.
3. Από την χορηγία της Ιντερσαλόνικα στο ταμείο μπήκαν 18.000 ευρώ 
4. Από την πώληση σουίτας ποσό 2500 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα