Η αγωνία των παικτών για Καλαϊτζίδη

από AllAboutARIS

Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών τάσσεται υπέρ της παραμονής Καλαϊτζίδη, τουλάχιστον με βάση τα όσα έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ζουν την αβεβαιότητα γύρω από το θέμα του προπονητή αλλά και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το χθεσινό ρεπό ήρθε… κουτί στις εξελίξεις αλλά η ανησυχία ήταν έντονη αφού οι πλειοψηφία των παικτών δεν το κρύβει ότι επιθυμούσε την παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο.

Εκτιμούν το γεγονός ότι τρεις μήνες τώρα είναι αυτός που σε δύσκολες στιγμές έχει κρατήσει όρθιο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ είναι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και το επίπεδο των γνώσεων που τους παρέχεται καθημερινά.  Ασφαλώς και δεν είναι δική τους αρμοδιότητα το ποιος θα είναι ο προπονητής ούτε ποιος αποφασίζει. Η δική τους δουλειά είναι να δουλεύουν επαγγελματικά και να βελτιώνονται καθημερινά αλλά δεν κρύβουν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι θα επιθυμούσαν την παραμονή του 57χρονου τεχνικού.

Προτεινόμενα Άρθρα