Ποδοσφαιρικά… όργια!

από AllAboutARIS

"Τσουβάλια" γκολ στα αποψινά παιχνίδια

Θέαμα, γκολ και ρεκόρ είχαμε απόψε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επιτεύχθηκαν 40 τέρματα κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά. 7άρα η Μπάγερν στη Ρόμα και η Σαχτάρ στη Μπάτε, 6άρα η Τσέλσι.

Βραδιά με φοβερό θέαμα, γκολ και επιβλητικές νίκες ήταν αυτή της Τρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 8 ματς σημειώθηκαν συνολικά 40 γκολ που είναι ρεκόρ ιστορικά για τη διοργάνωση.

Στη Ρώμη, η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε 7-1 τη Ρόμα κάνοντας πλάκα στους Ιταλούς και πήρε κεφάλι στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου Ομίλου. Στη Λευκορωσία, η Σαχτάρ πέταξε 7 γκολ στην Μπάτε Μπόρισοφ και πέρασε στη 2η θέση στον 8ο `όμιλο. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε του Άγιαξ, αλλά δεν αναρριχήθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου, αφού η Παρί έβαλε στο τέλος γκολ με τον Καβάνι στη Λευκωσία και επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ.

Εύκολη επικράτηση είχε Τσέλσι νικώντας 6-0 τη Μάριμπορ και παρέμεινε στην κορυφή του 7ου ομίλου, ενώ 2η παρέμεινε η Σάλκε που κέρδισε 4-3 τη Σπότινγκ Λισσαβώνας σε ένα ματς που είχε φοβερές εναλλαγές στο σκορ.

Στο ματς που ξεκίνησε νωρίτερα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.

Προτεινόμενα Άρθρα