Πρώτη νίκη για Κορασίδες

από AllAboutARIS

Οι νεαρές αθλήτριες πανηγύρισαν έντονα τα γκολ τους

Οι Kορασίδες του ΑΡΗ στον δεύτερο τους αγώνα εμφανίστηκαν πολύ πιο έτοιμες και σίγουρες στο παιχνίδι τους και ήταν πολύ πιο βελτιωμένες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τον Ερμή Ευόσμου, νικώντας με σκορ 0-3.

Από την αρχή του αγώνα ο ΑΡΗΣ πίεζε για να προηγηθεί  στο σκορ και είχε περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια του.

Έτσι στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης η Μαρία Θωμαδάκη με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η πίεση των κοριτσιών του ΑΡΗ ψηλά στην άμυνα του αντιπάλου, έφερε καρπούς και μετά από ένα ευθύβολο δυνατό σουτ της Μαρίας Θωμαδάκη έξω από τη μεγάλη περιόχη στο 18` έγινε το 0-1.

Στο 19ο λεπτό ο ΑΡΗΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του αντιπάλου η Σοφία Παπαδοπούλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Και ό,τι δεν πετύχε η Σοφία Παπαδοπούλου, το πέτυχε η Δήμητρα Παρούση, όπου στο 21` με δυνατο σουτ αρκετά εξώ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 και τα κορίτσια πανηγύρισαν έντονα για το γκολ και για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιζαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν προπονήτη τον Ντίνο Κούη παλιά δόξα του ΑΡΗ.

Αλλά, και πάλι δεν άλλαξε πολύ η εικόνα του αγώνα με τα κορίτσια του ΑΡΗ να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι δεν κινδύνευσαν σε καμία φάση με την Μαρίζα Γουναρίδου και την Δήμητρα Παρούση να κόβουν τις όποιες επιθέσεις του αντιπάλου και όπου χρειάστηκε η τερματοφύλακας, η Χριστιάνα Βήκα ήταν πολύ σταθερή και απέκρουσε χωρίς προβλήματα τις όποιες φάσεις που έγιναν.

Επιθετικά τα κορίτσια του ΑΡΗ πίεζαν για να γίνει το 0-3 και έτσι ο ΑΡΗΣ με τη Φωτεινή Μουστακλή, η οποία έπιασε ένα ωραίο σουτ από καλή θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Μια καλή ευκαιρία έχασε και η Σοφία Παπαδοπούλου με το μακρινό της σουτ να βγαίνει λίγο αούτ. Το ίδιο συνέβη και με την Έλενα Σπούρα, που πέρασε έναν αντίπαλο αμυντικό, αλλά στο τετ α τετ που βγήκε, πρόλαβε την μπάλα ο τερματοφύλακας.

Στον πάγκο του ΑΡΗ μας έκατσε μαζί με την Ρία Κολλήγα και η Μιχαέλα Παράσχου, που είναι η προπονήτρια του ΑΡΗ μας στην ακαδημία ανατολίκα (γηπεδάκια planet fc διπλά από την express service στo Αγρόκτημα  Θέρμης, περιοχή αεροδρομίου). Και οι δύο τους είναι και ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ μας.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα): Βήκα (αρχηγός), Γουναρίδου, Παπαδοπούλου, Κόκοτα (αλλαγή Μουστακλή), Κρομμύδα(αλλαγή Παλαιοχωρινού), Παρούση,Κιουρτσή (αλλαγή Τσιάτσου),Τσιλιμπή (αλλαγή Σπούρα), Θωμαδάκη.

Πηγή: arisac.gr

Προτεινόμενα Άρθρα