Όλα ανοιχτά- Αποφασίζει ο Ερασιτέχνης!

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη, τον Γιώργο Γαλανό και τους οργανωμένους οπαδούς.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη, τον Γιώργο Γαλανό και τους οργανωμένους οπαδούς. Η συνάντηση κράτησε πάνω από 3 ώρες, είχε τεράστιες εντάσεις καθ` όλη την διάρκειά της. Ο Γιώργος Γαλανός παρουσίασε λίστα με πληρωμές που ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλλει. Ο Ερασιτέχνης από την πλευρά του ζήτησε παραστατικά με τον Γιώργο Γαλανό να σημειώνει ότι όλα αυτά που έχει πληρώσει είναι μετρητά και μπορούν να τσεκαριστούν από τους ανθρώπους που τα έχει δώσει.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι την απόφαση καλείται να την πάρει ο Ερασιτέχνης που δέχθηκε είναι αλήθεια πολλές πιέσεις για να υπάρξει αναδίπλωση στο θέμα του Γιώργου Γαλανού και με αμοιβαίες εξηγήσεις να συνεχίζουν μαζί. Πλέον ο ΑΣ είτε θα εμμείνει στην ανακοίνωση της Δευτέρας, είτε θα επιστρέψει ο Γιώργος Γαλανός. Αν συμβεί αυτό θα αποτελέσει παρελθόν ο Δημήτρης Καλαιτζίδης και θα αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Δημήτρης Μπουγιουκλής!

Όλα όμως είναι ανοικτά με τον ΑΣ να καλείται να αποφασίσει με μία ακόμα λεπτομέρεια. Αυτό το συμβούλιο σε λίγες μέρες ανεξάρτητα από την απόφαση που θα λάβει, θα αντικατασταθεί από το επόμενο του ΑΣ. Θα έχουν την ίδια άποψη;

Όλα είναι ανοικτά και θα εξαρτηθούν πλέον ξεκάθαρα από την απόφαση του ΔΣ του ΑΣ

Προτεινόμενα Άρθρα