Οι συζητήσεις με τον “Τζίγκερ”, ο ΠΑΟΚ και η Εθνική

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι και στα γραφεία του “τριφυλλιού” βρέθηκε ο Σέρβος τεχνικός, με τις δύο πλευρές όμως να μην δίνουν στο τέλος τα χέρια

Μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό ο Ράντομιρ Άντιτς. Όχι μόνο φυσικά για την πολυετή καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά και για το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον ίδιο από Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2006 ο Σέρβος τεχνικός ήταν μεταξύ των φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκό. Μάλιστα είχε βρεθεί και στην Αθήνα, για να συζητήσει από κοντά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των “πράσινων”. Κάτι που εν τέλει δεν ευδοκίμησε, με τις δύο πλευρές να μην δίνουν τα χέρια. Το όνομα του “έπαιξε” για τους “πράσινους” και το 2009, πάλι όμως δεν υπήρξε κάτι. 

Εναν χρόνο αργότερα, η περίπτωση του Αντιτς είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τότε έψαχνε τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη, ενώ φέτος βρέθηκε μεταξύ των υποψηφίων για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική, πριν αναλάβει ο Κλάουντιο Ρανιέρι. 

Προτεινόμενα Άρθρα