"Βασιλική" τριάρα στην Μπάρτσα!

από AllAboutARIS

Οι Καταλανοί προηγήθηκαν, αλλά…

Μεγαλειώδης εμφάνισης από τη Ρεάλ, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4`, έκανε την ανατροπή με γκολ των Ρονάλντο (πεν.), Πέπε και Μπενζεμά και νίκησε την Μπαρτσελόνα με 3-1 στο πρώτο clasico της χρονιάς!

Η Ρεάλ πήρε δίκαια το clasico, επικρατώντας με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προηγήθηκε νωρίς με τον Νεϊμάρ, αλλά η Ρεάλ ανασυντάχτηκε και αφού είχε διπλό (!) δοκάρι με τον Μπενζεμά, ισοφάρισε στο 35` με πέναλτι του Ρονάλντο. Ενδιάμεσα ο… άφαντος στο ματς Μέσι είχε χάσει φοβερή ευκαιρία για το 0-2… Ο Πέπε σημείωσε στο 50` το 2-1, αλλά πάνω που η Μπαρτσελόνα έδειχνε σημάδια αντίδρασης, ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το 3-1 στο 61`, τελειώνοντας εκεί το ματς. Με τη νίκη αυτή οι “μπλάνκος” μείωσαν στον πόντο από την πρωτοπόρο Μπάρτσα (22 έναντι 21), αλλά πάνω απ` όλα πήραν ψυχολογία! Ίσκο, Μόντριτς πολλή και αθόρυβη δουλειά, ενώ ανέβηκε και ο Κρόος στο β` μέρος, ενώ Ράμος και Πέπε, όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Λίγα πράγματα στην Μπαρτσελόνα που έχασε και τον Ινιέστα με τραυματισμό.

Ονειρικό ξεκίνημα!

Οργιαστικό ήταν το ξεκίνημα στο clasico, με τον Σουάρες στο 4` να βρίσκει τον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος με σουτ από την περιοχή έκανρ το 0-1! Από τότε ως το 15` η Μπάρτσα έζησε το… 10λεπτο του τρόμου, με μια Ρεάλ να επιτίθεται κατά κύματα και τον Μπενζεμά στο 11` να έχει δοκάρι αρχικά και στη συνέχεια σουτ πάλι στο! Ο Μαρσέλο και ο Ρονάλντο είχαν κάνει κτήμα τους την αριστερή πλευρά, αλλά μετά το 15` οι μπλαουγκράνα ισορρόπησαν, κόβοντας τον δαιμονιώδη ρυθμό των γηπεδούχων.

Στο 23` ο Σουάρες βρήκε τον Μέσι, αλλά ο Κασίγιας ενστικτωδώς απέκρουσε το σουτ του Αργεντινού σε κόρνερ! Τεράστια χαμένη ευκαιρία! Η τριάδα Σουάρες-Νεϊμάρ-Μέσι είχε ρολλάρει αλλά και πάλι η δεξιά πλευρά πρόδωσε την Μπάρτσα… Ο Μαρσέλο στο 32` έβγαλε τη σέντρα, ο Πικέ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, ο Χιλ Μανθάνο σφύριξε την παράβαση και ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1!! Ο τελευταίος λόγος στο πρώτο μέρος ανήκε πάλι στη Ρεάλ, αλλά ο Χάμες στο 44` είχε κεφαλιά άουτ! Καταπληκτικό 45λεπτο, με δυο γκολ, δοκάρια και ευκαιρίες!

Προτεινόμενα Άρθρα