Πρόθεση μείωσης σε Σανιά

από AllAboutARIS

Σημείο τριβής ανάμεσα στον αφρικανό και την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενδέχεται να αποτελέσει η πρόθεση μείωσης των αποδοχών του.

Την πρόθεση να μειώσει τις αποδοχές του Σίντι Σανιά τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής εξέφρασε στον αφρικανό παίκτη ο Γιώργος Γαλανός στην προ διημέρου συνάντησή τους. Σε αυτή ο 24χρονος αμυντικός χαφ, που ως γνωστό θα μπορεί να αγωνιστεί από τον Γενάρη, θέλησε να ενημερωθεί τι ακριβώς θα γίνει με τα χρήματα που έχει λαμβάνει (έχει μείνει ένα υπόλοιπο από την προηγούμενη δόση) και εκεί άκουσε τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος να του μεταφέρει την πρόθεση να… πέσει ψαλίδι και αντί για 4.300 ευρώ που είναι η αμοιβή του τον μήνα, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ενοίκιο και αυτοκίνητο, να παίρνει 1300 ευρώ. Όσα δηλαδή παίρνει και ο έτερος ξένος που δεν αγωνίζεται ακόμη, ο Νλουντούλου.

Ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να δεχθεί την μείωση και είναι άγνωστο τι θα πράξει. Αν δηλαδή θα θελήσει να συνεχίσει έτσι ως τον Γενάρη ή θα επιδιώξει να αποχωρήσει από την ομάδα, προκαλώντας ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό.

Προτεινόμενα Άρθρα