«Εχουμε συνηθίσει στις συνεχείς αλλαγές»

από AllAboutARIS

«Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι οι αντίπαλοι θέλουν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο αριστερός οπισθοφύλακας των «κίτρινων».

Για το παιχνίδι με την Καστοριά, για το λόγο που οι «κίτρινοι» δεν κερδίζουν εκτός έδρας , αλλά και για τις αλλαγές που έγιναν στον ΑΡΗ μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αριστερός μπακ του ΑΡΗ, Νίκος Λιόλιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το παιχνίδι με την Καστοριά και αν ήταν εύκολο ή δύσκολο τόνισε αρχικά: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για μας όπως αποδείχθηκε στο τέλος. Αν και στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, καταφέραμε να πετύχουμε γρήγορα τα γκολ και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ότι ο AΡΗΣ δεν χάνει μέσα στο Χαριλάου προσέθεσε: «Σίγουρα το Χαριλάου μας δίνει παραπάνω δύναμη και πρέπει να καταφέρουμε να καθαρίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια γρήγορα».

Όσον αφορά τις αλλαγές στον ΑΡΗ απάντησε: «Πλέον έχουμε συνηθίσει στις συνεχείς αλλαγές και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην μας βγάζει από τον στόχο μας ότι συμβαίνει στον σύλλογο».

Για τον κ. Καλαϊτζίδη υποστήριξε: «Από τον κ. Καλαϊτζίδη πήραμε αρκετά πράγματα και πρέπει να ζήσουμε χωρίς τον κ. Καλαϊτζίδη και να κοιτάξουμε το καλό του Άρη».

Για το ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορούν να κερδίσουν εκτός έδρας διευκρίνισε: «Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα τύχης αλλά και ψυχολογίας. Αν κερδίσουμε δύο-τρία παιχνίδια μακριά από το Χαριλάου θα μας βοηθήσει αρκετά».

Όσον αφορά το κλίμα μέσα στην ομάδα είπε: «Στο οικονομικό κομμάτι και απ’ όσο ξέρω οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι καλά και πιστεύω πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Κοιτάμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Για την κατηγορία είπε: «Είναι μια δύσκολη και περίεργη κατηγορία και πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε μ’ αυτό πλέον. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κρατήσει το μηδέν και να χάσεις από μία φάση, από μία κόντρα επίθεση».

Για το ότι όλοι οι αντίπαλοι του ΑΡΗ παίζουν σαν σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: «Αυτά γίνονται επειδή ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι οι αντίπαλοι θέλουν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν».

Τέλος έστειλε στον κόσμο του ΑΡΗ το δικό του μήνυμα: «Παρόλο που έχουμε στραβά αποτελέσματα και τον έχουμε απομακρύνει από το γήπεδο, τον θέλουμε δίπλα μας και πιστεύω πως όλοι μαζί θα  πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ».

Προτεινόμενα Άρθρα