Νίκη και με αυτή τη Δράμα

από AllAboutARIS

Το διήμερο έφερε τις ομάδες της Δράμας στο δρόμο του ΑΡΗ, ο οποίος νίκησε χθες στο μπάσκετ τον ΚΑΟΔ και σήμερα στις 15:00 θέλει να κάνει το ίδιο στο ποδόσφαιρο τη Δόξα.

Η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο σημερινό, είναι μονόδρομος για τον ΑΡΗ στο δρόμο για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα το χθεσινό στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού δίνει την ευκαιρία στους «κίτρινους» να πλησιάσουν στον ένα βαθμό από την κορυφή.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00, τα εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια από τη 13:00, τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει αλλά η ηλιόλουστη μέρα και η χαμηλή τιμή των εισιτηρίων (5 ευρώ στα πέταλα) δείχνουν το δρόμο για το «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί θα βρίσκεται και ο νέος προπονητής του ΑΡΗ, ο Πάουλο Κάμπος, που θα δει αγωνιζόμενη σήμερα την ομάδα και από αύριο πιάνει δουλειά στη μετά Καλαϊτζίδη εποχή.

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Δημήτρης Μπουγιουκλής, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μπαϊμάκη, Καρατζιοβαλή, Φερνάντες, Ψυχογιό, Λιόλιο, Λιόνη, Γιαννίτση, Γκόλια, Λεμονή, Σουνά, Σταυρόπουλο, Καπνίδη, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδη, Παπαδόπουλο, Ατματσίδη, Ρένια και Γκίνο.

Προτεινόμενα Άρθρα