Ξεφτίλα…

από AllAboutARIS

Ένας κάκιστος ΑΡΗΣ κατάφερε όχι απλά να μην κερδίσει, αλλά στις καθυστερήσεις να χάσει από την Δόξα Δράμας που μέχρι σήμερα δεν είχε βάλει καν γκολ σε εκτός έδρας ματς

Ένας κάκιστος ΑΡΗΣ κατάφερε όχι απλά να μην κερδίσει, αλλά στις καθυστερήσεις να χάσει από την Δόξα Δράμας που μέχρι σήμερα δεν είχε βάλει καν γκολ σε εκτός έδρας ματς. Με πέναλτι του Στόικου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων Η Δόξα πήρε μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια, που κάνει για την σωτηρία και είναι αλήθεια ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο ΑΡΗΣ όχι μόνο δεν πρόκειται να ανέβει, αλλά ούτε καν να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής παρέταξε την ομάδα με μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καστοριά, ξεκινώντας ως βασικό στην δεξιά πλευρά της επίθεσης τον Ατματσίδη.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρατζιοβαλής, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Φερνάντες, Γιαννίστης, δεξιά στα μπακ ο Ψυχογιός και αριστερά ο Λιόλιος. Στα χαφ Προβατίδης, Γκόλιας με τον Σουνά μπροστά τους, τον Πόι αριστερά και τον Ατματσίδη δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Καπνίδης.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε το παιχνίδι με διάθεση να πιέσει την Δόξα και να την κλείσει μέσα στην περιοχή της, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να απειλεί είτε με ατομικές ενέργειες του Πόι, είτε με στημένες φάσεις. Σε 3 περιπτώσεις όμως πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ατματσίδης και ο Πόι δεν σημάδεψαν σωστά και διατηρήθηκε το 0-0. Η Δόξα είχε εμφανέστατα πρόβλημα στις στημένες φάσεις, αλλά οι παίκτες του ΑΡΗ ήταν άστοχοι και δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 30 Η ΔΟΞΑ

Οι φιλοξενούμενοι εμφανέστατα κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κρατήσουν το μηδέν και προσπαθούσαν μόνο στην κόντρα να γίνουν απειλητικοί, έστω και αν ο Κωνσταντινίδης ήταν πάρα πολύ αργός. Ωστόσο στο 30 έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΑΡΗ, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και κατέληξε στην αγκαλιά του Καρατζιοβαλή. Λίγο αργότερα στο 36 η Δόξα έχασε την καλύτερή της ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ-δώρο του Γιαννίτση, ο Σιάμπος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΑΡΗΣ πλέον δεν έβρισκε τον δρόμο προς την περιοχή της Δόξας και φυσιολογικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 0-0.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ήδη 3 φάσεις με τον Πόι (δυο σουτ) και κυρίως την φάση του 52΄όταν ο Καπνίδης πέρασε ωραία στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, την μπάλα για τον Προβατίδη, ο οποίος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πασάρει στον Ατματσίδη σε κενή εστία, αλλά  ο παίκτης του ΑΡΗ έδωσε…πάσα στον γκολκίπερ της Δόξας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΓΚΟΛΙΑ

Ο Μπουγιουκλής έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα, καθώς στο 56 πέρασε τον Παπαδόπουλο στην θέση του Γκόλια, με τον   Προβατίδη να γυρίζει πιο πίσω στην θέση του αμυντικού χαφ. Τρία λεπτά αργότερα το φάουλ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Σαχσανίδης. Από την άλλη η Δόξα απείλησε με ανάποδο ψαλίδι του Κωνσταντινίδη που έφυγε άουτ, ενώ στο 61 η κεφαλιά του Σουνά είχε την ίδια κατάληξη.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ ΑΝΤΙ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ

Η δεύτερη αλλαγή για τον Μπουγιουκλή, ήταν αναμενόμενη με δεδομένο ότι ο Ατματσίδης δεν κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει απειλητικός και έτσι στο 69 έδωσε την θέση του στον Χιντασέλι.

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ

Στο 72 ο Γιαννίτσης έκανε ένα λάθος παρόμοιο με αυτό στο Καυτανζόγλειο με τον Καμπανιακό, αλλά αυτή την φορά λίγο το ότι ο Μουδούρογλου άργησε, λίγο η δική του επιστροφή, γλίτωσαν τον ΑΡΗ από το… έμφραγμα. Στο 76 ο Πόι γύριε πολύ ωραία παράλληλα από την εστία, αλλά ο Ψυχογιός δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ

Στο 81 ο Καπνίδης με φοβερή ενέργεια, έδωσε στον Σουνά, αυτός πάσαρε στον Χινατσέλι που μόνος απέναντι από τον Σαχσανίδη σούταρε άουτ. Στο 83 ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΡΕΝΙΑ ΑΝΤΙ ΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Ο Μπουγιουκλής έκανε και την τρίτη αλλαγή στο 83 με τον Ρένια να περνάει στην θέση του Σουνά και τον ΑΡΗ να παίζει πλέον φουλ επίθεση.

ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Δόξα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μουδούρογλου έφυγε στην κόντρα, έβγαλε μόνο τον Αθανασιάδη που ανατράπηκε από τον Φερνάντες. Ο Στόικος ένα λεπτό μετά ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 0-1 που έμεινε ως το τέλος για μία τεράστια νίκη της Δόξας.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας (56 Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Σουνάς(83 Ρένια), Πόι, Καπνίδης και Ατματσίδης (69 Χιντασέλι).

Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης (81 Πετρόπουλος), Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης(89 Αθανασιάδης), Κυριακίδης (78 Παπαβασιλείου), Μουδούρογλου.

Προτεινόμενα Άρθρα