"Παίζουν με την πλάτη στον τοίχο"

από AllAboutARIS

"Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Ευχαριστημένος από τη νίκη της Δόξας αλλά και… πικραμένος για την εικόνα του ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του “Κλεάνθης Βικελίδης¨.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Δράμας :

Για τον αγώνα :”Ηταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό. Τα παιδιά έκαναν πολύ δουλειά. Στην ουσία απειληθήκαμε μόνο με σέντρες. Τις πιο κλασσικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Ισως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη.

Σήμερα είναι μία νέα αρχή για τη Δόξα. Εύχομαι νμα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Εχου,ε πολύ δουλειά μπροστά μας. Στον Αρη, εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα και σιγά σιγά να φτιάχνεται για πιο ψηλά, γιατί είναι κρίμα…”.

Για τον αν ο ΑΡΗΣ μπορεί όντως να τερματίσει πρώτος: “Αυτό δεν το ξέρω εγώ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας. Αν δεν το έχει όμως αυτός ο ΑΡΗΣ, ποιος το έχει; Η Γ` εθνική είναι περίεργη κατηγορία και δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Η λέξη υπομονή έχει εξαντληθεί για τον κόσμο”.

Για την εικόνα του ΑΡΗ: “Τα παιδιά παίζουν με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο λεπτό. Δυστυχώς έτσι είναι η κατηγορία. Οποιος έχει τα άντερα, μπορεί να παίξει και να κερδίσει. Ελπίζουν τα παιδιά στον ΑΡΗ να τα καταφέρουν. Είναι καλοί παίκτες, αλλά είναι μία χρονιά πρωταθλητισμού”.

Προτεινόμενα Άρθρα