«Αν μας ζητηθεί, πάμε και Καυτανζόγλειο»

από AllAboutARIS

«Σεβόμαστε την ομάδα του Άρη και δεν πρέπει να μην ξέρουν που παίζουν. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά και δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Υπάρχουν άλλες δύο ομάδες του νομού Καβάλας και θέλω να δω που θα παίξουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς τόνισε πως δεν γίνεται να μην γνωρίζει ο Άρης σε ποιο γήπεδο θα αγωνιστεί, ενώ σημείωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα το παιχνίδι να γίνει στο «Καυτανζόγλειο».

«Χθες στην αστυνομική διεύθυνση μας κάλεσαν και αποφασίστηκε από κοινού να παίξουμε στο δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε τηλεφωνήσει και είχαν πει πως είχε προσυμφωνηθεί να γίνει ο αγώνας σε αυτό το γήπεδο, αν υπήρχε αυτή η πρόταση. Εμείς είχαμε πει απευθείας πως δεχόμασταν το αίτημα να παίξουμε εκεί. Πέρυσι, η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης έπαιζε παιχνίδια Γ’ εθνικής με 3.000 κόσμο. Δεν θέλω να πω κάτι για τον Δήμαρχο ή την υπηρεσία. Απλά παραθέτω γεγονότα. Σεβόμαστε την ομάδα του Άρη και δεν πρέπει να μην ξέρουν που παίζουν. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά και δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Υπάρχουν άλλες δύο ομάδες του νομού Καβάλας και θέλω να δω που θα παίξουν με τον Άρη. Πρέπει να μας πουν που θα παίξουμε για να μην ταλαιπωρούμε και την ομάδα μας, αλλά και αυτή του Άρη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το αν μπορεί να γίνει το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο:

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά αν μας ζητηθεί θα το κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα