«Απόφαση του Δήμου»

από AllAboutARIS

«Δείξαμε την καλή μας πρόθεση, παρότι το γήπεδο θα επιβαρυνθεί και δεν είμαστε αντίθετοι στο να γίνει το παιχνίδι για να βοηθήσουμε την ομάδα του νομού μας», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για το θέμα με το γήπεδο που έχει δημιουργηθεί για το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΑΡΗ Ακροποτάμου, αλλά και για την Καβάλα μίλησε ο ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το γήπεδο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Άρη με τον Άρη Ακροποτάμου διευκρίνισε:

«Εμείς είμαστε χρήστες του Ανθή Καραγιάννη και δείξαμε την καλή μας πρόθεση, παρότι το γήπεδο θα επιβαρυνθεί και δεν είμαστε αντίθετοι στο να γίνει το παιχνίδι για να βοηθήσουμε την ομάδα του νομού μας. Στον δήμο Καβάλας ανήκει το γήπεδο και αυτός θα αποφασίσει. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Ακροποτάμου, μιλήσαμε και τα γνωρίζει».

Για το αν γνωρίζει τι λέει ο δήμος Καβάλας υπογράμμισε:

«Εγώ γνωρίζω το έγγραφο ο δήμος ότι ήταν κάθετος στο να παραχωρήσει το γήπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να διαφυλάξει τα περιουσιακά του στοιχεία».

Για τους λόγους που νομίζει ότι αρνείται ο Δήμος:

«Αν ήμασταν θετικοί από την αρχή και αν δεν υπήρχε το δικό μας παιχνίδι την Κυριακή τότε δεν θα υπήρχε και η αντίρρηση του δήμου. θα ήταν ένα παραπάνω εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας. Γι’ αυτό πιστεύω πως είναι αρνητικός ο δήμος και θέλει να προστατεύσει την καταστροφή».

Για την κατάσταση της Καβάλας τόνισε:

«Η Καβάλα βαθμολογικά δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε και με το αν και με το θα δεν μπορούμε να χτίσουμε τίποτα και χάσαμε κάποιους βαθμούς. Η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο είναι καλά και οι χαμένες ευκαιρίες θα μετατραπούν σε γκολ και θα είμαστε καλύτεροι την Κυριακή και θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε με ένα μηδαμινό ρόστερ και ένα γήπεδο χωράφι και μέσα σε ενάμιση πλέον έχουν φτιάξει ένα αξιοζήλευτο σύνολο για την Γ’ Εθνική, έχοντας και την συμπαράσταση των παλαιμάχων. Ο Ερασιτέχνης βρίσκεται δίπλα μας και συγκαταλεγόμαστε μέσα στα φαβορί για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για το αν το ρόστερ της Καβάλας είναι καλύτερο του Άρη προσέθεσε:

«Αυτή τη στιγμή ναι. Μόνο τα λεφτά δεν κάνουν καλό το ρόστερ, αλλά ο καλός ο προγραμματισμός, η εμπειρία και η γνώση. Ο Άρης έχει παίκτες Σούπερ Λιγκ, αλλά εμείς θεωρούμε πως έχουμε το καλύτερο ρόστερ και μπορεί να έχει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, αλλά ως σύνολο είμαστε καλύτεροι».

Για το τι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχει κάποιος σ’ αυτή την κατηγορία είπε:

«Πρέπει να έχεις καλούς ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής, αλλά και της Β’ και κάποιους ποδοσφαιριστές με εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ. Είναι μία δύσκολη κατηγορία και χρειάζονται και παίκτες που να την γνωρίζουν και με εμπειρία».

Προτεινόμενα Άρθρα