Κι άλλος τα χώνει στον Λεβαδειακό

από AllAboutARIS

Για τη δική του περιπέτεια στην Ελλάδα μίλησε ο Μακούμπα Κάντζι. Κατά σύμπτωση, η εφιαλτική εμπειρία του ήταν στον Λεβαδειακό, όπως και του Ολιβιέ Καπό.

Για τον «εφιάλτη» του στο Λεβαδειακό και την καλή συνεργασία με την Καλλονή μίλησε ο Μακούμπα Κάντζι σε ιταλική ιστοσελίδα. «Πληρώθηκα τον πρώτο μήνα. Για τους επόμενους 2,5 μήνες όχι. Έπαιζα, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Αποφάσισα να φύγω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν θα επιστρέψω, αλλά τους είπα ότι δεν είχα τέτοιο σκοπό. Μου είπαν ότι έχω συμβόλαιο που πρέπει να εκπληρώσω και τους απάντησα ότι έχουν και εκείνοι υποχρέωση να με πληρώσουν», ήταν τα λόγια του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος προσέφυγε στη FIFA για να μείνει ελεύθερος.

Αντίθετα, τα καλύτερα είχε να πει για την Καλλονή. «Επαιζε στη δεύτερη κατηγορία και ο ιδιοκτήτης ήθελε να την ανεβάσει. Ήθελε να πάρει κορυφαίους παίκτες. Στην αρχή είπα όχι, γιατί δεν ήθελα να παίξω σε δεύτερη κατηγορία. Μίλησα όμως με την οικογένειά μου και αποφασίσω να πάω στην Ελλάδα. Γνώρισα τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες, ενώ και το νησί ήταν ωραίο. Έπρεπε να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα και τα καταφέραμε. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Έβλεπα πόσο χαρούμενος ήταν ο κόσμος, που ερχόταν και μου έλεγε ‘ευχαριστώ’», επεσήμανε ο Κάντζι.

Στο σύνολό του πάντως τα πέρασμά του από την Ελλάδα χαρακτηρίζεται εφιαλτικό: «Ύστερα από μήνες αγώνα, ο εφιάλτης του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε το… παραμύθι στη Φινλανδία».

Προτεινόμενα Άρθρα