Το αυτονόητο…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ απέναντι στην ομάδα του Ακροποτάμου έκανε αυτό που πολύ απλά έπρεπε να κάνει.

Ο ΑΡΗΣ απέναντι στην ομάδα του Ακροποτάμου έκανε αυτό που πολύ απλά έπρεπε να κάνει. Κέρδισε μία ομάδα που πάλεψε το παιχνίδι και αγωνίστηκε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό στον τελικό των τελικών της ιστορίας της, όπως κάνουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας απέναντι στον ΑΡΗ.

Αγωνιστικά οι διαφορές του ΑΡΗ δεν ήταν πολλές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Υπήρχε όμως μία ουσιαστική. ΤΟ ΓΚΟΛ. Ο Δημήτρης Σουνάς με δυο πολύ ωραία γκολ οδήγησε τον ΑΡΗ στην επίτευξη του αυτονόητου. Αρχικά στο 24 με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκίνο και στην συνέχεια  στο 80΄όταν και σφράγισε την κατάκτηση της νίκης σε ένα σημείο που είναι αλήθεια ότι οι παίκτες του ΑΡΗ έβγαλαν ψυχική και μαχητικότητα καθώς βρέθηκαν να παίζουν άδικα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φερνάντες στο 68΄.

Η ομάδα του Ακροποτάμου είναι αλήθεια ότι επί της ουσίας απείλησε στο 47 με το δοκάρι του Δούμπλατζη και στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση.

Η αποβολή όμως σε συνδυασμό με τις σωστές αλλαγές του Κάμπος που από την μία ενίσχυσε την άμυνα με το νεαρό Μαζουλουξή και από την άλλη το κέντρο με την είσοδο του Προβατίδη έγυραν την πλάστιγγα υπέρ του ΑΡΗ που θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ στο 78 όταν το σουτ του Καπνίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κωσταντάκου.

Ο ΑΡΗΣ έφυγε από την Ελευθερούπολη με τους τρεις βαθμούς και πλέον μπορεί να βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Για την διαιτησία είναι καλύτερο να ασχοληθεί η διοίκηση τώρα και μάλιστα μετά από νίκη. ο Αναστασίου ήταν απαράδεκτος, απέβαλε αναίτια τον Φερνάντες, δεν ήξερε κυριολεκτικά τι σφύριζε και παράλληλα ήταν και επικίνδυνος γα την σωματική ακεραιότητα των παικτών καθώς υπήρξε φάση που δεν διέκοψε για τραυματία παίκτη, ακόμα και όταν η μπάλα είχε βγει πλάγιο άουτ!

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βάβαλης) : Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης(74 Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης(67 Μανιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος(70 Προβατίδης), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς(85 Χιντασέλι), Ατματσίδης (70 Μαζουλουξής) 

Προτεινόμενα Άρθρα