Φόβοι και… αμφιβολίες για Φαλκάο!

από AllAboutARIS

Κανείς δεν έχει πειστεί ότι μπορεί να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο. Ούτε ότι έχει απαλλαγεί πλήρως από τον περσινό, σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο. Η «Daily Mail» αποκαλύπτει σε σημερινό της ρεπορτάζ τους λόγους που οι «κόκκινοι διάβολοι» διστάζουν μέχρι στιγμής να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς το

Δεν είναι μόνο οι μέτριες εμφανίσεις του κάθε φορά που αγωνίζεται στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω Μέσο, είναι ότι μετά από κάθε ματς ή προπόνηση, ο Φαλκάο υποχρεούται να βάζει πάγο στο γόνατο, προκειμένου να προλάβει τυχόν πρήξιμο στο σημείο. Ενδεικτικό, λοιπόν, ότι ακόμη υπάρχει… ο φόβος!

Τον πρώτο καιρό οι συμπαίκτες του έμεναν έκπληκτοι κάθε φορά που τον έβλεπαν να «τυλίγει» το γόνατό του, ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχουν έντονες αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορέσει να επιστρέψει στην αριστερή κατάσταση του παρελθόντος.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, τα πάντα μοιάζουν αβέβαια. Η Γιουνάιτεντ διστάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Μονακό, το οικονομικό ρίσκο είναι τεράστιο, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα και την επόμενη περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα