Κανονιέρης και δεύτερος… Μπέκαμ

από AllAboutARIS

Η οικογένεια του Ντέϊβ Μπέκαμ, έχει επιλέξει ως έδρα και τόπο διαμονής το Λονδίνο, αφού τόσο οι υποχρεώσεις του ιδίου, όσο και της συζύγου του Βικτόρια Ανταμς τους κρατούν στο Σίτυ, οπότε και τα παιδιά του…΄πρέπει να επιλέξουν κάποιον Λονδρέζικο σύλλογο.

Αυτό έγινε ήδη με τον δευτερότοκο του Μπέκαμ, τον 12χρονο Ρομέο, που ανήκει στις τάξεις της ομάδας U13 της Αρσεναλ. Να όμως που θα τον ακολουθήσει και ο μεγαλύτερος αδερφός του, που ξεκίνησε στις ακαδημίες της «Γκάλαξι» του Λος Αντζελες, αλλά εντάσσεται τώρα μετά …βαϊων και κλάδων κι αυτός στις τάξεις των «κανονιέρηδων».

Μάλιστα σύμφωνα με την «Daily Star», ο πρωτότοκος του Ντέϊβ Μπέκαμ, ο 15χρονος Μπρούκλιν (αριστερά του πατρός του στην φωτό), που θεωρείται μεγάλο ταλέντο πέρασε κι από το μικροσκόπιο του Αρσεν Βενγκέρ, ώστε να ενταχθεί άμεσα στην 2η ομάδα της Αρσεναλ. Είναι αρκετά ταλαντούχος ο μικρός, οπότε το μάτι του Αλσατού τεχνικού δεν λαθεύει και γίνεται…άμεσα «κανονιέρης».
Του προτάθηκε ήδη, του Μπρούκλιν, να υπογράψει από τώρα, με την σύμφωνη γνώμη και του πατέρα του, συμβόλαιο συνεργασίας…Η Αρσεναλ με λίγα λόγια, με προτροπή του ίδιου του Αρσεν Βενγκέρ, κάνει δικό της τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, προλαβαίνοντας την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και την Τσέλσι.

Προτεινόμενα Άρθρα