«Πρέπει να τους κερδίζουμε όλους»

από AllAboutARIS

«Δουλειά μας είναι να προπονούμαστε και να παίζουμε για τον ΑΡΗ και πιστεύω πως με τον Κάμπος θα ηρεμήσουμε, και θα τα πάμε καλύτερα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Μάουρο Πόι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τον Πάουλο Κάμπος και τη σιγουριά που δίνει στους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι «κίτρινοι» πρέπει να μην έχουν άλλες απώλειες μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Aρένα»:

Για τη νίκη του Άρη, επί του Ακροποτάμου τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντική νίκη για μας, μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας. Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε, με τον νέο προπονητή».

Για το αν έχει κλωτσιές στην Γ’ Εθνική προσέθεσε:

«Όχι, σίγουρα το επίπεδο δεν είναι το ίδιο και χθες το γήπεδο δεν ήταν καλό είχε πολύ λάσπη. Σε όλες τις κατηγορίες έχει κλωτσιές».

Για πως ήταν το παιχνίδι είπε:

«Δεν ήταν εύκολο και ευτυχώς που βάλαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πάντοτε στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μας βοηθάει και μετά το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολα».

Για το πώς βλέπει την ομάδα υπογράμμισε:

«Έχω έναν μήνα στην ομάδα και στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, με αυτά που συνέβαιναν με τον προπονητή και τον πρόεδρο, όμως τώρα με τον καινούργιο προπονητή βλέπω θετικά πράγματα. Μας έδωσε σιγουριά που είναι πολύ σημαντικό για μας και από εδώ και πέρα θα τα πάμε καλύτερα».

Για το ότι ο κόσμος του Άρη ήταν στο γήπεδο υποστήριξε:

«Ναι, πάντα είναι εκεί ο κόσμος. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο και τον θέλουμε σε κάθε αγώνα».

Για το ότι στον Άρη περιμένουν το κάτι παραπάνω από τον ίδιο διευκρίνισε:

«Ναι, γιατί είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και έχω πει πολλές φορές ότι έχουμε ποδοσφαιριστές καλούς και θα δούμε μια καινούργια ομάδα, με ένα διαφορετικό στυλ».

Όσον αφορά τον Σανιά και τον Ν’ Λουντούλου απάντησε:

«Είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν μπορούν να παίξουν μέχρι τον Γενάρη. Θα βοηθήσουν την ομάδα και φαίνεται ότι είναι πολύ καλοί μέσω της προπόνηση».

Για το πώς βλέπει την κατηγορία και τη συνέχεια είπε:

«Εντάξει για μένα δεν είναι τόσο εύκολο ότι είμαι στη Γ’. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, ηρεμία και το πιο σημαντικό για μένα μέχρι τον Δεκέμβριο είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και για του χρόνου θα δούμε».

Στη συνέχεια ο Μάουρο Πόι προσέθεσε:

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δουλειά μας είναι να προπονούμαστε και να παίζουμε για τον Άρη και πιστεύω πως με τον Κάμπος θα ηρεμήσουμε, και θα τα πάμε καλύτερα».

Για το πώς ήρθε η ήττα από την Δόξα Δράμας ανέφερε:

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί και δεν σκοράρουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε τα πράγματα είναι δύσκολα Όλες οι ομάδες μα περιμένουν πίσω και όταν σε ένα παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έχουμε δυο-τρεις ευκαιρίες, τότε θα πρέπει να σκοράρουμε».

Τέλος για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών κατέληξε:

«Ναι πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή το παιχνίδι και μετά παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι τον Δεκέμβριο».

Προτεινόμενα Άρθρα