"Αγαπώ τον ΑΡΗ, αλλά πλέον είμαστε αντίπαλοι"

από AllAboutARIS

"Θα βρει τα πατήματα της η ομάδα"

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Την Κυριακή απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο ΑΡΗΣ θα βρει απέναντι του έναν παλιό γνώριμο και «προϊόν» του ακαδημιών του. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αγτζίδη.

Ο 22χρονος μπακ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις “μικρές” ομάδες των “κίτρινων” και τη σεζόν 2009-2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, μετά από εισήγηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Τον Ιανουάριο του 2012 πέρασε την πόρτα της εξόδου και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Ο αριστερός μπακ της Αναγέννησης Γιαννιτσών μίλησε στον AllAboutARIS για το παιχνίδι της Κυριακής, εξέφρασε την πίστη του πως ο ΑΡΗΣ θα βρει τα πατήματα του, τονίζοντας παράλληλα πως στη Γ` Εθνική δεν υπάρχουν φαβορί. 

“Παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο σε μία πολύ δυνατή έδρα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε για ό,τι καλύτερο”, είπε αρχικά ο Αγτζίδης για το παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο παραδέχτηκε πως θα είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο. “Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ ως αντίπαλος απέναντι στον ΑΡΗ. Δεν νιώθω περίεργα, αλλά ιδιαίτερα. Ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στην ομάδα και την αγαπώ, αλλά πλέον είμαστε αντίπαλοι”.

Εχοντας εμπειρία από τη Γ` Εθνική -πέρυσι αγωνίστηκε στη Λάρισα- ο Αγτζίδης αναφέρθηκε στο μέτριο ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια. “Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας. Πιστεύω όμως πως θα βρει τα πατήματα της. Εχει έμπειρους παίκτες, καλό ρόστερ και έναν κόσμο με δυναμική. Ηρθε ένας προπονητής όπως ο κ. Κάμπος, τον οποίο γνωρίζουμε όλοι. Πιστεύω πως θα βοηθήσει”. Τώρα, αν είναι φαβορί για την άνοδο, εκεί απάντησε ρεαλιστικά. “Στη Γ` Εθνική δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί. Επικρατούν διαφορετικές συνθήκες στην κατηγορία. Τα μπάτζετ και οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ”, είπε ο διεθνής μπακ. 

Μέχρι στιγμής ο ΑΡΗΣ έχει πέσει θύμα εκπλήξεων από ομάδες της κατηγορίας, εντός και εκτός έδρας, σύμφωνα με τον Αγτζίδη όμως, αυτό δεν παίζει ρόλο για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. “Δεν κοιτάμε αυτά τα αποτελέσματα, αλλά τι θα κάνουμε εμείς. Είμαστε μία νέα ομάδα και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον ΑΡΗ και ό,τι προκύψει”.

Και τέλος, όταν ρωτήθηκε για την απάντηση που θα έδινε σε ενδεχόμενη πρόταση από τον ΑΡΗ, ήταν ξεκάθαρος. “Εννοείται πως θα γυρνούσα…”

Προτεινόμενα Άρθρα