«Έτοιμους και έμπειρους»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Τοπαλίδης έδωσε το στίγμα του τρόπου με τον οποίο θα κινηθεί ο ΑΡΗΣ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας σε συνέντευξή του τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ θα αναζητήσει έτοιμος και έμπειρους παίκτες που δεν θα χρειαστούν χρόνο για να μπουν στην ομάδα. «Καταρχήν, είναι αυτονόητο ότι ψάχνουμε για έμπειρους παίκτες που θα έρθουν και θα μπούνε αμέσως στην ομάδα. Οχι σε μισό χρόνο. Ψάχνουμε για έτοιμους και έμπειρους παίκτες, όχι για νεαρούς ή ταλέντα. Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα, η εμπειρία λείπει κι αυτήν θέλουμε να προσθέσουμε με τις κινήσεις που θα γίνουν. Στα τελευταία παιχνίδια που βρίσκομαι στον Αρη, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει ταλέντο και κατά διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ομως, δεν κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει, βάσης της απόδοσής που έχουμε γιατί λείπει η εμπειρία», τόνισε ο Τοπαλίδης.

Η αναζήτηση ενός φορ που λείπει από την ομάδα θα είναι προτεραιότητα. «Στα διαστήματα που υπερέχουμε δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά έχουμε ένα θέμα στο γκολ. Μπορούμε να καθαρίσουμε πιο εύκολα τα ματς, αλλά δεν το κάνουμε γιατί δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να μας δώσει λύσεις σ’ αυτό το πρόβλημα, να μας δώσει το εύκολο γκολ για να κερδίζουμε με λιγότερο άγχος», πρόσθεσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Τέλος, ανέφερε ότι οι επιλογές θα είναι κατά κύριο λόγο από την ελληνική αγορά: «Βασικά ψάχνουμε για παίκτες στην ελληνική αγορά. Θέλουμε Ελληνες παίκτες, γιατί με τους ξένους έχουμε ένα ζήτημα όσον αφορά τις θέσεις. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι τους οποίους εξετάζουμε, αλλά δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις και να είμαστε βέβαιοι ότι οι παίκτες που θα έρθουν να μπουν κατευθείαν στην ομάδα για να την ανεβάσουν. Ομως, αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να πάρουμε και κάποιον ξένο. Αν υπάρξει κάποια αξιόλογη περίπτωση που να μας κάνει τη δουλειά, θα προχωρήσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα