Κρατάει μόνο τους βαθμούς…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αν και είχε μία μέτρια παρουσία, πήρε αυτό το οποίο ήθελε κόντρα στα Γιαννιτσά. Με νίκη 1-0 μετά από γκολ του Ατματσίδη κατέκτησε τους 3 βαθμούς και συνεχίζει.

Ο ΑΡΗΣ αν και είχε μία μέτρια παρουσία, πήρε αυτό το οποίο ήθελε κόντρα στα Γιαννιτσά. Με νίκη 1-0 μετά από γκολ του Ατματσίδη κατέκτησε τους 3 βαθμούς και συνεχίζει.

Ο Πάουλο Κάμπος στο πρώτο του παιχνίδι στο Κλ. Βικελίδης δεν άλλαξε πολλά πράγματα. Ο Καρατζιοβαλής ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιαννίτση, Γκόλια. Δεξιά στα μπακ ο Ψυχογιός και αριστερά ο Λιόλιος συμπλήρωσαν την τετράδα της άμυνας. Μπροστά τους Προβατίδης, Παπαδόπουλος στα χαφ και λίγο πιο προωθημένο τον Σουνά. Πόι και Ατματσίδης στα εξτρέμ και τον Καπνίδη στην κορυφή συνέθεσαν την επιθετική γραμμή των κίτρινων.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και σε δυο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά τόσο ο Καπνίδης στο 5 όσο και ο Σουνάς στο 9 δεν σημάδεψαν σωστά. Ο ενθουσιασμός των πρώτων λεπτών όσο περνούσε η ώρα χάνονταν και οι παίκτες του ΑΡΗ έκαναν πολλά λάθη. Από τη άλλη τα Γιαννιτσά ήταν τελείως ακίνδυνα και με ξεκάθαρο προσανατολισμό να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΤΟΧΗ- ΚΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙ

Ο ΑΡΗΣ αν και είχε την καθολική υπεροχή και κατοχή της μπάλας (από 60 ως 70%) ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Σε αυτό συνετέλεσαν από την μία οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις και από την άλλη το γεγονός ότι ο Πόι ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέρα από 2-3 μακρινά άστοχα σουτ και έτσι φυσιολογικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κάμπος που σε αρκετές περιπτώσεις έβαλε τις φωνές στους παίκτες του αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Παπαδόπουλο με τον Καλούδη Λεμονή με στόχο την καλύτερη κυκλοφορία στα χαφ, αλλά κια την μείωση των λαθών

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ- ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Στο 48 μετά από κεφαλιά του Καπνίδη η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στο χέρι του Σιδηρόπουλου, αλλά για ένα ακόμα ματς ο ρέφερι Καρατέρπος το αρνήθηκε
Μετά από 3 λεπτά όμως ο παίκτης αποβλήθηκε δικαιότατα με δεύτερη κίτρινη γιατί μετά από την υπόδειξη φάουλ κλώτσησε μακριά την μπάλα και διαμαρτυρήθηκε έντονα. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο κ. Ασλανίδης από τον πάγκο των Γιαννιτσών αφού μπήκε μέσα στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 1-0

Από το φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς, Κατρατσέας έδιωξε σε κόρνερ με εντυπωσιακό κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου υπήρξε τράβηγμα της φανέλας και καθαρό πέναλτι στον Γκόλια που δεν δόθηκε, αλλά ευτυχώς για τον ΑΡΗ ο επερχόμενος Ατματσίδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 56.

ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Με τον ΑΡΗ εμφανέστατα να έχει ανεβάσει την απόδοσή του, οι παίκτες των Γιαννιτσών για να αντεπεξέλθουν επιστράτευσαν το…ξύλο. Πολλές κλωτσιές και αντιαθλητικό παιχνίδι που έφερε και εκνευρισμό στους παίκτες του ΑΡΗ σε αρκετές περιπτώσεις.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ ΚΑΙ ΡΕΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Πάουλο Κάμπος έκανε δύο ακόμα αλλαγές. Από την μία πέρασε τον Χιντασέλι στο παιχνίδι στην θέση του Ψυχογιού. Ο ομογενής από την Γεωργία πήγε στα χαφ και ο Λεμονης σε ρόλο δεξιού μπακ. Λίγο αργότερα ο Ρένια πέρασε στην θέση του Πόι που εμφανέστατα κουράστηκε επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του. Μάλιστα ο Ρένια έφτασε σε ένα γκολ στο 89, αλλά σωστά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ

Ο ΑΡΗΣ ως το τέλος του αγώνα δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία-πέρα από 2-3 μακρινά σουτ- αλλά δεν απειλήθηκε και καθόλου από τους φιλοξενούμενους που αν και ήταν πίσω στο σκορ δεν έκανα καν σουτ ή κάποιο γέμισμα προς την περιοχή του Καρατζιοβαλή που σε ολόκληρο το παιχνίδι ήταν θεατής του αγώνα. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 1-0 να προσθέτει 3 βαθμούς στην συγκομιδή του.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός(69 Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος(46 Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78 Ρένια).

Αναγέννηση Γιαν.: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης(89 Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (79 Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας(67 Γκάρτσιος), Κιόρτσης

Προτεινόμενα Άρθρα