Άλλη μια μέτρια εμφάνιση

από AllAboutARIS

Με εξαίρεση 2-3 παίκτες οι περισσότεροι κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Δεν του έτυχε η μεγάλη φάση στο παιχνίδι ώστε να χρειαστεί να αντιδράσει και μάλλον ήταν το πιο ξεκούραστο 90λεπτο φέτος για τον 39χρονο τερματοφύλακα.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Δεν θα κάνει την εξεζητημένη ενέργεια. Είναι πάντα του 5-6 και αυτό δίνει. Δεν είχε προβλήματα στην πλευρά του και αυτή τη φορά βγήκε περισσότερες φορές στην επίθεση έχοντας 1-2 καλές σέντρες.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Μέτριο παιχνίδι από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δεν του βγήκαν με εξαίρεση μια, οι σέντρες και αντικαταστάθηκε γύρω στο 70΄

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ
Επέστρεψε στην ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος και του αξίζουν συγχαρητήρια αφού κανονικά με το πρόβλημα που έχει στη μέση δεν έπρεπε να αγωνιστεί. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε αν πιεστεί και έβγαλε ένα εύκολο 90λεπτο.

ΓΚΟΛΙΑΣ: Με εξαίρεση 1-2 λαθάκια στις μεταβιβάσεις δεν είχε άλλα προβλήματα αφού άλλωστε δεν χρειάστηκε να επέμβει.

ΣΟΥΝΑΣ: Από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τον ΑΡΗ. Στο πρώτο δεκάλεπτο έφτιαξε και έχασε τις δυο καλύτερες ευκαιρίες αλλά δεν του πάει τόσο η θέση στα αριστερά. Όταν πέρασε στον άξονα ήταν αυτόν που κοντρόλαρε και έλεγξε τον ρυθμό και κυνήγησε σε 2-3 περιπτώσεις το γκολ.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ:
Αδιάφορη εμφάνιση από τον αριστεροπόδαρο μέσο του ΑΡΗ που είναι εμφανές ότι έχει μια αδυναμία στο μαρκάρισμα ενώ σήμερα δεν βοήθησε καθόλου και στην προώθηση του παιχνιδιού.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Δεν του πάει ο ρόλος του αμυντικού μέσου αφού δεν είναι η θέση του. Το είδαμε με τον Ακροπόταμο, επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την μέτρια εικόνα του. Αδυνατούσε να φτιάξει παιχνίδι και δεν απέφυγε μερικά αβίαστα λάθη που του στοίχισαν την αντικατάστασή του στην ανάπαυλα.

ΠΟΙ: Μάλλον δεν έπρεπε να παίξει ο αργεντινός αφού φαινόταν ότι τον ενοχλούσε το πόδι του και δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της αναμέτρησης. Ίσως αν ερχόταν ως αλλαγή από τον πάγκο να βοηθούσε περισσότερο. Ότι προσπάθησε πάντως οφείλουμε να του το πιστώσουμε

ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ: Από τους πιο δραστήριους παίκτες του ΑΡΗ με φοβερή διάθεση, πάθος, τρεξίματα και φυσικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Προσπαθεί να βρει τον ρόλο του στην ομάδα παίζοντας ως ακραίος επιθετικός και ήταν από τους λίγους που ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και παρά το γεγονός ότι δεν σκοράρει κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Από ατυχία και πάλι δεν σκόραρε, κινήθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της επίθεσης και με την δύναμή του ήταν ένας πονοκέφαλος για την άμυνα της Αναγέννησης.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΕΜΟΝΗΣ: Η πρώτη αλλαγή του Κάμπος για να δώσει ηρεμία και σίγουρες πάσες στον άξονα. Έκανε αυτό που του είπε ο προπονητής του και σε 1-2 περιπτώσεις καθάρισε εν τη γενέσει του κάποιους κινδύνους που πήγαν να δημιουργηθούν.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ
Μπήκε σε ένα διάστημα που ο ΑΡΗΣ είχε πετύχει το γκολ και αν και προσπάθησε δεν φάνηκε.

ΡΕΝΙΑ:
Μπήκε προς το τέλος και ήταν ορεξάτος ενώ πέτυχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα