Βάζει λουκέτο στην ΑΕΛ!

από AllAboutARIS

Στα άκρα φτάνει η κόντρα μεγαλομετόχου και οργανωμένων στη Λάρισα, με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να ανακοινώνει λουκέτο στην ΠΑΕ!

Εκεί που λες ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχεις δει όλα, κάτι συμβαίνει και σου ανατρέπει αυτή την άποψη. Απειλή μεγαλομετόχου ότι θα σηκωθεί να φύγει έχουμε ακούσει πολλάκις. Απειλή προέδρου να κλείσει όμως την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, διαλύοντας ουσιαστικά την ομάδα πρώτη φορά βλέπουμε στη Λάρισα.

Οι «Monsters» κρέμασαν στα γραφεία της ομάδας πανό που έγραφε «άδειασέ μας τη γωνιά και πίσω στο χωριό σου», κίνηση που ήρθε να προστεθεί σε όσα συνέβησαν μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο. Ο Πλεξίδας είπε να ικανοποιήσει το αίτημα των οργανωμένων αλλά με πολύ εξτρεμιστικό τρόπο. Να βάλει λουκέτο στην ΠΑΕ. Αν υλοποιήσει την πράξη του και προχωρήσει σε διάλυση της ΠΑΕ τότε η Λάρισα θα αποβληθεί από τη Φούτμπολ Λιγκ και θα μείνει φέτος εκτός πρωταθλημάτων, αφού αυτά έχουν αρχίσει μέχρι και στα τοπικά.

Η ανακοίνωση του Πλεξίδα
«Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ` αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ` αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ.

Εκ της Διοικήσεως» .

Προτεινόμενα Άρθρα