Πιο… μαζεμένος

από AllAboutARIS

Κάποια πρώτα συμπεράσματα από την παρουσία του Κάμπος σε δυο παιχνίδια στον πάγκο του ΑΡΗ.

Μετά από 15 μέρες στην ομάδα ο Πάουλο Κάμπος έχει αρχίσει να μας δείχνει κάποια πρώτα δείγματα της φιλοσοφίας με την οποία θα πορευτεί τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο που ο ΑΡΗΣ «καίγεται» για βαθμούς ώστε να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή και γιατί όχι φυσικά να σκαρφαλώσει σε αυτή. 

Είναι φανερό σε πρώτη φάση ότι από το ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας επί Καλαϊτζίδη, ο ΑΡΗΣ επί Κάμπος, μπορεί να διατηρεί το 4-4-2 αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση. Πλέον περιμένει περισσότερο τον αντίπαλο. Προσπαθεί να είναι πιο οργανωμένος πίσω, να μην δέχεται πολλές επιθέσεις, και να πιέζει για να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων. Φάνηκε και στην τελευταία μισή ώρα της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όταν ο ΑΡΗΣ αν και είχε προηγηθεί στο σκορ και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και δεν επιδίωξε με ένταση να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει τη νίκη.

Θυμίζει λίγο την φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος. Ποδόσφαιρο που δεν κόβει εισιτήρια και δεν εξιτάρει τον κόσμο αλλά φέρνει αποτελέσματα και διατηρεί τον ΑΡΗ σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα