«Βλέπει» και Νέμπε

από AllAboutARIS

Ο 39χρονος παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την Λάρισα και δεν είναι αρνητικός να έρθει τον Γενάρη στον ΑΡΗ και να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Έχουμε αρκετές φορές αναφερθεί στην φιλοσοφία που θα διέπει τη μεταγραφική ενίσχυση του ΑΡΗ τον Ιανουάριο. Ο προσανατολισμός των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος και του τεχνικού τιμ είναι να έρθουν ως επί το πλείστον έμπειροι παίκτες που θα προσδώσουν στην ομάδα ποιότητα και παραστάσεις που θα βοηθήσουν τους νεαρότερους στην ομάδα. Ο παίκτης που το δίχως άλλο ενσαρκώνει στο μέγιστο βαθμό όλο αυτό το πακέτο είναι ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Συν το ότι έχει αγωνιστεί στον ΑΡΗ και στο παρελθόν και γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες και το μέγεθος.

Ο 39χρονος μέσος, είναι υπ΄ ατμόν από την Λάρισα, όχι για αγωνιστικούς λόγους και προτάθηκε στους κίτρινους που ούτως ή άλλως ψάχνουν ένα μέσο που να μπορεί να παίξει και δεξί μπακ όπως ο Λαρισαίος. Το όνομά του, μόνο απαρατήρητο φυσικά δεν πέρασε στους ανθρώπους του τεχνικού τιμ και του ποδοσφαιρικού τμήματος που βλέπουν στο πρόσωπο του Νεμπεγλέρα ένα παίκτη που εκτός από την αναμφισβήτητη αξία του θα αποτελέσει και τον παίκτη που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ στα αποδυτήρια. Εκτός όλων των άλλων, γνωρίζει και την κατηγορία αφού πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της Λάρισας στηFootball League.

Ο ενδοιασμός έχει να κάνει φυσικά με την ηλικία του και το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέρθει στα συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά αν οι κίτρινοι θα πρέπει να δώσουν σε αυτόν την μοναδική ανοικτή θέση έλληνα άνω των 33 ετών που έχουν. Καλύτερη απάντηση σε όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι τα 100 παιχνίδια που μετράει με τη φανέλα της Λάρισας από το 2011 που γύρισε στον… κάμπο.

Προτεινόμενα Άρθρα