Ξεχώρισαν τον Σουνά αλλά…

από AllAboutARIS

Χαμηλό το επίπεδο όσων είδαν οι σκάουτερ των Φράιμπουργκ, Στουτγάρδης και Ντίσελντορφ που παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΑΡΗ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, δεν παύει όμως να αποτελεί ένα μέγεθος και να προσελκύει στους εντός έδρας αγώνες τους αρκετό κόσμο που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών για παράδειγμα στις εξέδρες βρέθηκαν τρεις σκάουτερ από την Μπουντεσλίγκα που βρίσκονταν στην Ελλάδα για το διεθνές τουρνουά Νέων που διεξήχθη σε Βέροια και Κατερίνη.

Πρόκειται για τους σκάουτερ των Φράιμπουργκ, Στουτγάρδης και Ντίσελντορφ που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν και τον ΑΡΗ, χωρίς να έχουν στο μπλοκάκι τους κάποιο παίκτη στα υπόψη. Τι είδαν; Τίποτα το ιδιαίτερο, εκτός ίσως από τον Σουνά, τον οποίο ξεχώρισαν, με την υποσημείωση όμως ότι χρειάζεται να τον ξαναδούν αρκετές φορές μέχρι να πειστούν αν πραγματικά αξίζει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την περίπτωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκάουτερ της Φορτούνα ήταν αυτός που έκανε την τελική εισήγηση για την απόκτηση του Γιαννιώτα.

Προτεινόμενα Άρθρα