Μας «κάρφωσε» ένας ξυλουργός (vid)

από AllAboutARIS

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Νησιών Φερόε τίμησε τον σκόρερ της ιστορικής νίκης επί της Ελλάδας με ένα βίντεο, το οποίο ανάρτησε στα social media.

Σε αυτό μιλάει φυσικά ο πρωταγωνιστής, ο αρχηγός της εθνικής των Νησιών Φερόε, Φρόντι Μπενγιάμινσεν, ο οποίος επέστρεψε στην καθημερινότητά του και στη δουλειά του, καθώς είναι ξυλουργός.

«Ο Φρόντι Μπενγιάμινσεν, αρχηγός των Νήσων Φερόε, επέστρεψε στην καθημερινή του δουλειά την ώρα που οι Έλληνες σταρ είναι πίσω στις προπονήσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων τους. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά στη ζωή μεταξύ ενός επαγγελματία και ενός ερασιτέχνη αλλά μερικές φορές στο γήπεδο δεν φαίνεται πραγματικά η διαφορά», αναφέρει η ανάρτηση της ομοσπονδίας στο Facebook.

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σταρ. Ήρθε η Δευτέρα και είναι μέρα για δουλειά. Ηταν πολύ ωραίο να δεχόμαστε συγχαρητήρια από παντού, γιατί είναι αλήθεια ότι με είχαν κουράσει λίγο τα σαρκαστικά σχόλια. Από όσους αγώνες έχω παίξει ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή», είπε ο Μπενγιάμινσεν, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Αναγκάζεται μάλιστα να στερεί χρόνο από την οικογένειά του για να προπονείται, αφού οι προπονήσεις γίνονται μετά τη δουλειά.

Δείτε εδώ το βίντεο και τον Μπενγιάμινσεν εν ώρα… πραγματικής εργασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα