Θέλει και Χαβίτο

από AllAboutARIS

Επιστροφή στο παρελθόν για τη διοίκηση που επιθυμεί με ένα σμπάρο να φέρει… τρία τρυγόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κάτι από το παρελθόν έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος και του τεχνικού τιμ εν όψει Ιανουαρίου αφού πρόθεση είναι να επιστρέψουν στον ΑΡΗ παίκτες που συνέδεσαν το όνομά τους με την πιο πρόσφατη καλή περίοδο του Αρη. Δηλαδή με την λάτιν εποχή από το 2006 και έπειτα. Εκτός του Ντάρσι Νέτο που άλλωστε τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε πάρει μέρος και σε κάποιες προπονήσεις, οι άλλοι δυο στόχοι είναι ο Κόκε και ο Χαβίτο.

Με τον Κόκε που αγωνίζεται στην Ινδία και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του εκεί στις 20 Δεκεμβρίου υπήρξε τηλεφωνική επαφή και θα απαντήσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα για το αν θέλει να γυρίσει ενώ διερευνητική κρούση έγινε και στον Χαβίτο. Ο Ισπανός που αγωνίζεται στην Κέρκυρα δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος στο νησί και σε περίπτωση που θελήσει να αποχωρήσει οι κίτρινοι του έκαναν ανοικτή πρόταση να επιστρέψει.

Το ζήτημα είναι πόσους από αυτούς χρειάζεται ο Κάμπος με δεδομένο ότι στη Γ΄ Εθνική υπάρχει και ένας περιορισμός στη χρησιμοποίηση ξένων (ως τέσσερις στο φύλλο αγώνα) και δυο ελλήνων άνω των 33 ετών.

Προτεινόμενα Άρθρα