Νίκη… με τη βούλα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετές δομικές από τον Κάμπος, κυρίως στην επανάληψη

Στον δρόμο των επιτυχιών, έστω και σε φιλικό επίπεδο έμεινε ο ΑΡΗΣ, επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Σουνά στο 48`, σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έγινε στην Αγία Παρασκευή.

Ο Πάουλο Κάμπος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει κάποιες δοκιμές και να δει εν δράσει τον Σίντι Σανιά, ο οποίος στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε αφήσε καλές εντυπώσεις και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει.

Ο Βραζιλιάνος παρέταξε τον ΑΡΗ με τον Καρατζιοβαλή στο τέρμα, τον Γκίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λιόλιο στο αριστερό και τους Φερνάντεζ-Γιαννίτση δίδυμο στα στόπερ. Τα δύο χαφ ήταν οι Προβατίδης και Γκόλιας, έχοντας στα πλάγια τους Παπαδόπουλο και Ατματσίδη. Ο Καπνίδης μαζί με τον Χιντασέλι ήταν οι δύο προωθημένοι.

Στο πρώτο μέρος οι “κίτρινοι” δεν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη φάση στα πρώτα 45 λεπτά, απέναντι στον Απόλλνα ο οποίος προσπάθησε να απειλήσει στο 5` και το 41`, αλλά ο Καρατζιοβαλής φώναξε “παρών”.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κάμπος άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα, περνώντας αρκετούς από τους νεαρούς. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι Μπαϊμάκης, Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούγκα, Σουνάς, Φουρτζίου, Συμεωνίδης και Ρένια. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Σανιά έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Συμεωνίδη στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε πέναλτι, μετά την ανατροιπή του από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουνάς, κάνοντας το 1-0, αποτέλεσμα που κράτησε μέχρι το τέλος ο ΑΡΗΣ, που παρά τις πολλές αλλαγές παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο. 

Στον 1ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μπαϊμάκης ( 85΄Μάντζαρης), Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούγκα, Σουνάς, Φουρτζίου (78` Φουρτζίου), Συμεωνίδης, Ρένια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Παν. Παπαδόπουλος (83` Παπαϊωάννου), Γαλανόπουλος, Κουρούπης (83` Μαυροκεφαλίδης), Δήμου, Βαγγελόπουλος (72` Παπαστεριανός), Μπιτσάκος, Ολίσε (67` Ακασού), Νατσιόπουλος (67` Καπετάνος), Ευσταθίου (21` Καράμπελας), Τσούτσης (72` Αναστασίου), Βασ. Παπαδόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα