Καρέ μεταγραφών

από AllAboutARIS

Τα μεταγραφικά ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ και αποφασίστηκε ότι θα γίνουν σίγουρα τέσσερις κινήσεις.

Παρουσία του Γιώργου Γαλανού, του Περικλή Τράιου, του Πάουλο Κάμπος και του Γιάννη Τοπαλίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο επίκεντρο της συζήτησης των τεσσάρων ανδρών ήταν φυσικά τα μεταγραφικά και αυτό που προέκυψε ήταν ο καθορισμός των θέσεων στις οποίες η ομαδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση.

Η εισήγηση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, που έγινε δεκτή από τον επικεφαλής του τμήματος ήταν να ενισχυθεί η ομάδα σίγουρα σε τέσσερις θέσεις. Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ένας φορ περιοχής, ένας πλάγιος μπακ και ένας μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί και να οργανώσει το παιχνίδι αλλά και να παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Έχοντας καταλήξει στις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ του ΑΡΗ, επόμενη κίνηση είναι ο εντοπισμός των υποψήφιων στόχων, αν και ήδη ο Φίλιππος Δάρλας και ο Σέρχιο Κόκε καλύπτουν δύο από τις τέσσερις θέσεις, εφόσον αποκτηθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα