Και πορτογάλος φορ

από AllAboutARIS

Εκτός των ελλήνων στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα πορτογάλου σέντερ φορ περιοχής τον οποίο γνωρίζει καλά ο Κάμπος.

Ο Σέρχιο Κόκε και οι άλλοι. Μετά τις τελικές εισηγήσεις του Κάμπος στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση έπεσαν και συγκεκριμένα ονόματα στο τραπέζι. Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ένας φορ περιοχής, ένας πλάγιος μπακ και ένας μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί και να οργανώσει το παιχνίδι αλλά και να παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Εδώ φωτογραφίζεται ξεκάθαρα ο Σέρχιο Κόκε που καθορίστηκε και ως ο μεγάλος στόχος. Για τον επιθετικό περιοχής στην… ελληνική λίστα υπάρχουν ο Νέστωρας Στεφανίδης εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα και ο Κωνσταντινίδης της Δόξας που είναι παρόμοια περίπτωση. Στο τραπέζι έπεσε όμως και ένας πορτογάλος επιθετικός, επιλογή του Κάμπος που τον γνωρίζει καλά. Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία και είναι θέμα που το χειρίζεται ο ίδιος ο Κάμπος.

Για τη θέση του πλάγιου μπακ προκρίνεται η λύση του Δάρλα που θα έρθει την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη ενώ για τον κεντρικό αμυντικό η μια επιλογή είναι ο Σπύρος Γόγολος. Εκτός των τεσσάρων αυτών παικτών, αν προκύψει και κάτι άλλο θα προτιμηθεί η ενίσχυση στα χαφ με το όνομα του Κώστα Νεμπεγλέρα μεταξύ των υποψηφίων.

Προτεινόμενα Άρθρα