Αποχώρησαν Λιόνης-Γιαννίτσης

από AllAboutARIS

Σε ό,τι αφορά το θέμα των εισιτηρίων υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στη θύρα 10 (πέταλο) του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας («Ανθή Καραγιάννη»).

Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (30/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας («Ανθή Καραγιάννη»), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος και σήμερα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική).

Οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Μίλτος Λιόνης αποχώρησαν λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη μέση και στον προσαγωγό αντίστοιχα.

Η κατάσταση του Λιόνη δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιαννίτση θα γίνει αύριο επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Για αύριο, Σάββατο, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Καβάλα).

Τα εισιτήρια για το ματς με το Βυζάντιο

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενόψει του παιχνιδιού με την ομάδα του Κοκκινοχώματος, σε ό,τι αφορά το θέμα των εισιτηρίων, υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας μας ότι oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στη θύρα 10 (πέταλο) του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας («Ανθή Καραγιάννη»).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από τη θύρα 10 (θα ανοίξει δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00).

Eνημέρωση από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα

Προτεινόμενα Άρθρα