Δώρο από ΑΡΗ σε… ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ανέλπιστο δώρο από τον ΑΡΗ Ακροποτάμου δέχθηκε ο ΑΡΗΣ, καθώς η ομάδα της Καβάλας υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα τον Πανσερραικό.

Ανέλπιστο δώρο από τον ΑΡΗ Ακροποτάμου δέχθηκε ο ΑΡΗΣ, καθώς η ομάδα της Καβάλας υποχρεωσε στην πρώτη του ήττα τον Πανσερραικό.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αποστολίδη στο 81′ ενώ στις καθυστερήσεις ο Μονιός σημείωσε το τελικό 2-0. Στο 67 οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι του Γαιδαρτζή.
Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, ο Πανσερραϊκός παραμένει στους 15 βαθμούς και ο ΑΡΗΣ έχει την μεγάλη ευκαιρία με νίκη να περάσει πρώτος την στιγμή που την μετά το ματς με το Βυζάντιο και την Αρναία θα ταξιδέψει στις Σέρρες.

ΑΡΗΣ Ακροποτάμου:Χατζηνικολής,Καμπερίδης, Ρετσινάς, Σκονίδης (70′ Μονιός), Τσέπα, Σεφερίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος (90+2′ Κωνσταντάκος), Αποστολίδης (89′ Θεοδωρίδης).

Πανσερραικός: Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (63′ Πλιάγκας), Τσιμίκας (66′ Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής (80′ Γκόγκας).

Προτεινόμενα Άρθρα