"Πάτησε" κορυφή! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

από AllAboutARIS

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Την ανοδική πορεία του επιβεβαίωσε ο ΑΡΗΣ στο “Ανθή Καραγιάννη”, όπου επικράτησε του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τη διακοπή οι ¨κίτρινοι” φάνηκαν αισθητά βελτιωμένοι και με τα γκολ των Πόι (23`) και Καπνίδη (43`) πέτυχαν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. 

Η προειδοποιητική του Πόι και η λύτρωση

Μόλις στο 1` οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να κάνουν τη ζημιά, ο Κρατζιοβαλής όμως βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε την μπάλα. Ενα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του ΑΡΗ να απαντήσει με τον Πόι, ο οποίος πήρε την κεφαιλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από τα δεξιά, σημάδεψε όμως το δεξί δοκάρι του Σουνουλίδη. Ο Αργεντινός πήρε το αίμα του πίσω στο 23`, όταν έπειτα από λάθος των γηπεδούχων πήρε την μπάλα και με ωραίο αριστερόι σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Από εκτελεστής… δημιουργός και Καπνίδη εκτελεστή!

Ο ΑΡΗΣ μετά το γκολ συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι και έψαχνε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Πόι βρήκε ωραία τον Καπνίδη μέσα στην περιοχή και  αυτός “εκτέλεσε”  του Σουνουλίδη, στέλνοντας τον ΑΡΗ στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

Εψαξε το τρίτο, αλλά..

Οι παίκτες του Κάμπος μπήκαν καλά και στην επανάληψη και κυνήγησαν το 0-3. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 55` με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί μέσα από την περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Πόι από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ. Με εξαίρεση ένα δίλεπτο και δύο καλές φάσεις στην περιοχή του Καρατζιοβαλή, οι γηπεδούχοι δεν έγιναν απειλητικοί, με τον ΑΡΗ από την άλλη να έχει δύο καλές ευκαιρίες στο φινάλε με Καπνίδη και Ρένια, που δεν βρήκαν όμως στόχο. Έτσι ο ΑΡΗΣ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Νίκος Καραμπιμπέρης): Σουνουλίδης, Μεταλίδης(46 Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης(60 Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχναζίδης(60 Μεντής)

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (73 Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης(86 Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης(73΄Ψυχογιός)

Προτεινόμενα Άρθρα