Πολιτισμός μηδέν!

από AllAboutARIS

Απίστευτα σκηνικά στα δημοσιογραφικά του “Ανθή Καραγιάννη”

Δυστυχώς η βία, έστω και λεκτική, από τους διάφορους τραμπούκους των γηπέδων “χτύπησε” ξανά τον δημοσιογραφικό κλάδο. Το σκηνικό στήθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία του “Ανθή Καραγιάννη” και πρωταγωνιστές ήταν κάποιοι… κύριοι, που είπαν να κάνουν και αυτοί το κομμάτι τους στον αγώνα με τον ΑΡΗ.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι δυσανασχέτησαν με την τοποθέτηση μίας κάμερας για την κάλυψη του παιχνιδιού. Μέχρι εδώ έχουν δίκιο, από τη στιγμή που δεν πήραν κάποιο οικονομικό αντίτιμο για αυτό. Το πράγμα όμως μετά ξέφυγε.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα για να καλύψουν το παιχνίδι. Με πολύ άσχμημο και απειλητικό τόνο απαίτησαν να μην ανοίξουν τα λάπτοπ –έχοντας προηγουμένως τραβήξει οι ίδιοι τις πρίζες των μηχανημάτων-  και να δουλέψουν μόνο με ένα χαρτί και ένα στυλό. “Τα έχουμε πει εδώ και τόσο καιρό. Κανένας δεν θα δείξει εικόνα του αγώνα. Ολο να οικονομάτε θέλετε εσείς. Να μην βγάλουμε και εμείς κανένα φράγκο; Αν το δείξετε, ποιος θα έρθει να το δει;” ήταν κάποια από τα λεγόμενα τους, μέσα στον παραλογισμό που είχαν πέσει. Μόνο όταν επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι έπεσαν οι τόνοι και χάρη στην συμβολή του υπεύθυνου Τύπου του ΑΡΗ, Δημήτρη Πιπερίδη, κατάφεραν οι δημοσιογράφοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Οχι όμως έτσι απλά…

Οι δύο συγκεκριμένοι πήραν σηκωτό ένα μέλος του ΔΣ του Βυζαντίου και το έβαλαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ώστε να καταγράψει την οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να γίνει για την κάλυψη του παιχνιδιού με εικόνα. Να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει τους δημοσιογράφους και στάθηκε στο ύψος του, σε αντίθεση φυσικά με κάποιους άλλους.

Είναι αυτονόητο πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις από τις αρμόδιες Ενώσεις, οι οποίες είναι ενήμερες για το περιστατικό και αύριο αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αντί το Κοκκινόχωμα να σταθούν στο ύψος τους και να χαίρονται που προβάλλεται η ομάδα τους, λειτούργησαν ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δυστυχώς για τους ίδιους, όταν ο ΑΡΗΣ θα ανέβει, οι μόνοι που θα τους ξέρουν πάλι, θα είναι τα γύρω χωριά.

Προτεινόμενα Άρθρα