Προβάδισμα ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Τι είπε για τον χθεσινό αγώνα ο προπονητής του Βυζαντίου.

Η δυνατότητα που έχει ο ΑΡΗΣ να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο σε συνδυασμό με την βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας του δίνουν ένα προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος. σύμφωνα με τον προπονητή του Βυζάντιου Νίκο Καραπιπέρη. 

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα, πρέπει να έχει τον σεβασμό όλων και είναι περαστικός από την κατηγορία. Τον βλέπω βελτιωμένο στα τελευταία παιχνίδια. Εμείς ξεκινήσαμε καλά όμως στα τελευταία παιχνίδια παίρνουμε τα καλύτερα σχόλια αλλά δεν κερδίζουμε. Ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Προήλθε από λάθος ενός δικού μας ποδοσφαιριστή και έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ από δικά μας λάθη. Μετά το γκολ απογοητευτήκαμε και δεν δείξαμε αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Για το γεγονός πως τα παιχνίδια με τον ΑΡΗ γίνονται σε μεγάλα γήπεδα: «Δεν κοιτάμε μόνο το οικονομικό αλλά και την ασφάλεια. Θα έρθει πολύ κόσμος και αυτό είναι το κυριότερο».

Για τα φαβορί μεταξύ των Καβάλα, Πανσερραϊκό, ΑΡΗ: «Αυτές οι 3 ιστορικές ομάδες έχουν τα πάντα για να διεκδικήσουν την άνοδο. Και οι τρεις είναι πολύ καλές ομάδες με καλό υλικό. Δίνω ένα προβάδισμα στον ΑΡΗ γιατί ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα κάνει μεταγραφές. Χρειάζεται ενίσχυση όπως κάθε ομάδα. Με τις σωστές επιλογές και με την δυναμική του κόσμου θα έχει προβάδισμα».

Προτεινόμενα Άρθρα